HAVNEMESTER

Brombærvej 54

havnemester@haderslevsejlclub.dk

Havnemesteren

Havnemesteren varetager alle klubbens broer og søværts relaterede opgaver, herunder at anvise havneplads til medlemmernes både.

Havnemesteren har ansvaret for mastekranen, herunder vedligehold og certificering.

Havnemesteren er formand for broudvalget og foranlediger igangsættelse af godkendte anlægs- og reparationsopgaver på broerne sammen med broformændene.

Havnemesteren leder havnekontrollørerne, der kontrollerer og tilser gæstesejlere.

Havnemesteren styrer placeringen af medlemmernes både og kan foretage rokeringer, hvis det skønnes nødvendigt på grund af ændringer i bådstørrelser. Anskaffelse af større både, som kræver større bådplads, SKAL afklares med havnemesteren inden anskaffelsen, idet det ellers er bådejernes eget ansvar.

Havnemesteren fører klubbens havnepladskartotek, og kommer med forslag til bestyrelsen om udlejningen af bådpladser.

Opdateret 4. januar 2018

Jeppe Friis
Naffet 43

Mailadresse

Havnemesteren er formand for broudvalget og foranlediger igangsættelse og udførelse af godkendte anlægs- og reparationsopgaver på broerne sammen med broformændene.

Broformændenes opgave er at føre tilsyn med et broafsnit, samt sørge for i samarbejde med de medlemmer, som ligger ved pågældende broafsnit, at vedligeholde broen og rapportere alvorlige fejl og mangler til havnemesteren.

Materialer udleveres ved henvendelse til havnemesteren.

Havnemesteren er formand i broudvalget, og varetager alle klubbens bro- og søværtsrelaterede opgaver.

Opdateret 4. januar 2018