Ungdomsudvalget.

Dicte Ebbesen

dicte@spejder.be

Se Ungdomsudvalgets opgaver her

Haderslev Sejl-Clubs ungdomsafdeling har som målsætning at lære børn og unge at sejle, at give dem færdigheder til at deltage i kapsejlads og styrke deres sociale udvikling.

Færdighederne på vandet søges opnået ved kvalificeret undervisning, som skal give børnene tryghed og glæde ved at sejle. I den videre udvikling tages hensyn til både alsidighed og det sportslige aspekt. Det sociale miljø skabes af forældre, trænere og børn i forening med engagement og motivation for at give børnene trygge rammer at udvikle sig i.

Ungdomsudvalgsformanden er medlem af HSC´s jollepladsudvalg ved Haderslev Søsportscenter, samt mødeindkalder for møder i Jollepladsudvalget.

Ungdomsudvalget arrangerer kapsejladser og stævner – både på Haderslev Dam og på Haderslev Fjord, til gavn og glæde for ungdomssejlerne.

Ungdomsafdelingens aktivitetskalender kan findes her: Aktivitetskalender.pdf

Opdateret 15. december 2018...