Top_
Haderslev Sejl-Club.

Conventus: Udsendte mails i 2019.
 
Mail udsendt 2019-05-24 Kl. 13.55.

Haderslev Sejl-Club  

Kontrollen af uddybningen er godkendt af Haderslev Kommune !

Hej alle.

DAGENS GODE NYHED - Uddybningen er nu godkendt !!!

Kære alle bådejere.

Haderslev kommune har for et øjeblik siden godkendt den seneste uddybning af havnen.

Det betyder, at i må flytte jeres både tilbage på jeres faste pladser. Det kan kun blive en - Rigtig god weekend til alle laugh.

Med venlig hilsen - på bestyrelsens vegne

Benny Skødt-Rasmussen, Sekretær HSC.

 
 
Mail udsendt 2019-05-21 Kl. 18.55.

Haderslev Sejl-Club

Indvielse af HSC´s nye toilet - og badefaciliteter,
samt uddybning af havnen

Indvielse af vore nye toilet - og baderumsfaciliteter fredag d. 24. maj 2019, kl. 15.00.

Byggeudvalget har d.d. afholdt det afsluttende møde med entreprenøren, som har stået  for byggeriet af vores nye toilet - og baderum. Det betyder, at vi nu kan indbyde til indvielse af disse meget fine faciliteter, og det gør vi fredag d. 24. maj 2019, kl. 15.00.

Klubben er vært ved en pølse og en øl eller vand. Vi glæder os til at se jer, og til at tage vore nye flotte faciliteter i brug.

Se hele historikken her.

På bestyrelsens vegne

Benny Skødt-Rasmussen, sekretær HSC.

 

Sidste nyt vedr. uddybning af havnen.

Uddybningsfartøjet Elisabeth Hoej er nu afsejlet fra Haderslev Havn.

I morgen onsdag d. 22. maj ankommer et opmålingsfartøj, som kontrollerer om uddybningen nu lever op til det lovede.

Når Haderslev kommune har godkendt kontrollen, giver de os besked om resultatet. I bestyrelsen håber vi naturligvis på, at vi kan sende en positiv besked ud til vore medlemmer, dels via e-mail, og dels via klubbens hjemmeside, så bådene kan vende tilbage til deres vante pladser. Vi må derfor bede bådejerne om endnu et par dages tålmodighed.

I hører hurtigst muligt fra os !.

Se hele historikken her.

På bestyrelsens vegne

Benny Skødt-Rasmussen, sekretær HSC.

 
 
Mail udsendt 2019-05-16 Kl. 11.26.

Haderslev Sejl-Club

UDDYBNING AF HSC-OMRÅDER PÅ HAVNEN SØNDAG

Hej alle.

Desværre har det vist sig at uddybningsfartøjet som har arbejdet med uddybningen af vore havnepladser, har fået plumret nogle af vore områder så meget til igen, så der skal foretages en ny uddybning af de berørte områder. Det sker på søndag d. 19. maj 2019.

Det er pladserne på Nordsiden af A og B-broerne, samt pladserne på Nordkajen HH-75 til HH-103, der skal ryddes for både INDEN søndag.

Som det vil fremgå af det vedhæftede dokument, så har vi fået lavet aftaler med både HSF, Haderslev Kommune og X-yacht om, at vi må benytte deres ledige pladser. Dokument ophænges i klubben og på broerne.

Der er i denne trælse situation brug for, at vi viser klubånd, og hjælper hinanden med at få det til at lykkes. Kun ved fælles hjælp, får vi et godt resultat ud af anstrengelserne. På forhånd tak for jeres hjælp og for jeres forståelse.

VIGTIG BESKED TIL BÅDEJERNE HSC.pdf  

Med venlig hilsen - på bestyrelsens vegne

Benny Skødt-Rasmussen, Sekretær HSC.

 
 
Mail udsendt 2019-05-10 Kl. 18.28.

Haderslev Sejl-Club

Sidste nyt vedr. uddybningen !!!

Kære bådejere i HSC.

Sidste nyt fra Haderslev Kommune, vedr. uddybningen af havnen.

Uddybningen er afsluttet for denne gang, og alle bådejere bedes flytte deres både tilbage til de vanlige bådpladser.

De yderste pladser ved A-broens nordside, er der desværre ikke penge til uddybning i denne omgang. Er der problemer med dybden for bådene der er placeret der, bedes i kontakte Havnemester - Gunnar Nielsen.

Rigtig god weekend til alle - varmen er på vej laughyes

På bestyrelsens vegne

Benny Skødt-Rasmussen, sekretær HSC.

NB: Vi mangler fortsat nogle friske frivillige til en uges brovagtkontrol - se mere på hjemmesiden - vi ser frem til at høre fra dig yes.

 
 
Mail udsendt 2019-05-01 Kl. 20.31.

Haderslev Sejl-Club

VIGTIG besked til bådejerne vedr. igangværende uddybning

Det lysner med hensyn til uddybningen, idet vi i dag onsdag har fået at vide, at Andedammens pladser må tages i brug igen - dog minus de 4 pladser for enden af C-broen. Det samme gælder for pladserne langs E-broen, og langs sydsiden af A-broen fra
2. elstander og udad
. Vi regner med, at de af jer der har faste pladser langs de frigivne broer, flytter bådene fra den nuværende placering inden den kommende weekend.

I bestyrelsen håber vi, at uddybningen fortsætter langs nordsiden af C-broen, og langs nordsiden af A-broen, men det er desværre ikke sikkert. Når vi hører mere fra kommunen, hører i nærmere enten via mail eller via hjemmesiden,

Som det fremgår af hjemmesiden, så har vores flittige og dygtige kranførere, samt vores energiske pladsmester, indvilget i at forlænge søsætningen, så den først slutter søndag d. 12. maj.

Fra bestyrelsens side vil vi på det kraftigste opfordre jer, der stadig har både på land, til at kontakte pladsmester Heinrich, og få lavet en aftale om en snarlig søsætning.
Efter d. 12. maj bør der kun være de både på vinterpladserne, som ikke skal søsættes i år.

På bestyrelsens vegne

Carsten Mikkelsen Formand

Mail udsendt 2019-04-07 Kl. 18.09.

Haderslev Sejl-Club

Informationer vedr. personløft, havneuddybning, X-yacht jubilæum i pinsen og havnekontroller

Kære HSC´ere.

Hermed info direkte til dig vedr. bl.a. personløft med HSC´s kraner, havneuddybning, X-Yacht jubilæum i pinsen og havnekontroller i sæsonen 2019.

Personløft med HSC´s kraner.

På given foranledning gør vi opmærksom på, at vi i HSC IKKE har kraner - hverken mobil - eller mastekran, der er godkendt til personløft. Det vil med andre ord sige, at skulle det blive nødvendigt at løfte en person op i masten, så er dette kun tilladt med bådens eget spil og brug af bådsmandsstol. HSC har ikke forsikringer der dækker i tilfælde af uheld ved personløft med vore kraner. Der henvises til AT-meddelelse nr. 2.02.02.

Uddybningen i Haderslev Havn 2019.

Som det er skrevet på HSC´s hjemmeside, så pågår der pt. et større uddybningsarbejde i Haderslev Havn. For at give arbejdet så gunstige arbejdsbetingelser som muligt, anmoder vi om, at vore medlemmer flytter deres både, så områderne der er benævnt i uddybningsplanen, der er beskrevet på HSC´s hjemmeside, er fri for både iht. nævnte tidsplan . Det er for vores skyld, at uddybningen foretages, og det er derfor til glæde for os alle, at arbejdet bliver foretaget så hurtigt og godt som vel muligt. Tak for jeres forståelse for de udfordringer uddybningsarbejdet giver os.

X-Yacht fejrer stort jubilæum i pinsen i dagene 8. - 10. juni 2019.

I den anledning forventes der ca. 125 X-både til stævnet her i Haderslev, og der er derfor et stort behov for bådpladser i Haderslev havn.

HSC har tilbudt X-Yacht, at vi rydder A-broens N-side for både (ca. 40 pladser) i den forbindelse. Det vil derfor være en stor hjælp for Havnemesteren, som er koordinator for opgaven, at vide hvilke både der sejler ud i pinsen. Kontakt derfor venligst og hurtigst muligt Havnemesteren på e-mail: gunnar_nielsen@jubii.dk, eller tlf. 40 87 31 32 så snart du ved, om du sejler ud og nyder det forventede flotte pinsevejr i andre havne. På forhånd TAK for hjælpen og for jeres forståelse for de nødvendige flytninger.

Skal du ikke ud og sejle i pinsedagene, så er der brug for nogle friske friville hjælpere ved X-Yachtstævnet. Her kan du kontakte vores næstformand Jeppe Friis: naestformand@haderslevsejlclub.dk - tlf. 23 20 24 49. Han står for koordineringen af de opgaver vi hjælper med.

Havnepengekontrol 2019.

Igen i år har vi brug for gode frivillige kræfter til at hjælpe med Havnepengekontrollen i 2019.

I kan læse meget mere om det på klubbens hjemmeside under punktet Havnepengekontrol 2019.

Vi har i forbindelse med nybyggeriet investeret i et nyt betalingssystem, så det er "KUN" kontrollen af, at vore besøgende gæster, nu også husker at betale for det de får. Det er med til at styrke klubbens økonomi, og kommer derfor os alle til gode. Vi glæder os til at modtage din tilmelding. Har du spørgsmål, eller er der uklarheder og opgaven, så kontakt da venligst vores havnemester Gunnar Nielsen.

PÅ bestyrelsens vegne - Benny Skødt-Rasmussen, sekretær HSC.