HSC

Kranløft i- og udenfor planlagte optagnings/isætningsterminer.

Kranløft uden for terminerne:
Såfremt man har behov for kranløft udenfor de planlagte optagnings- eller søsætningsterminer, skal der rettes henvendelse til:

Pladsmester:

Pladsmester kan kontaktes i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00, eller ved akut behov !.
---------------------------------------------------------------

Bro- og pladsregulativ:
Ifølge bro/kran og pladsregulativet §4 stk.5 - skal der altid være 2 mand på jorden, der har fat i båden ved kranmanøvrer.

(Vedrørende bommen)

(Vedrørende brug af hjelm)
HUSK !! Arbejdstilsynet påbyder, at de der arbejder med bådene
bærer sikkerhedshjælm.

Personløft med HSC´s kraner.

På given foranledning gør vi opmærksom på, at vi i HSC IKKE har kraner - hverken mobil - eller mastekran, der er godkendt til personløft. Det vil med andre ord sige, at skulle det blive nødvendigt at løfte en person op i masten, så er dette kun tilladt med bådens eget spil og brug af bådsmandsstol. HSC har ikke forsikringer der dækker i tilfælde af uheld ved personløft med vore kraner. Der henvises til AT-meddelelse nr. 2.02.02.

Opdateret 8. april 2019.

Nødsituation:
I forbindelse med nødsituationer, hvor kranløft er nødvendigt, rettes der henvendelse til Pladsmester Heinrich Jespersen, mobil tlf. 61 75 86 58, alternativt i dennes fravær, en fra bestyrelsen, der så arrangerer kontakt til kranførerne.

Meddelelser-2018
Meddelelser:
Meddelelser_2019_

Kranudvalget.

Vi starter med de store både og når vi er færdig med dem forsætter vi med de både som kranen kan køre med.

• 6. og 7. april (Store både+).
    >> Se placering af både i f. m. uddybning her <<.

• 13. og 14. april.

• 20. og 21. april.

• 27. og 28. april.

• 4. og 5. maj.

• 11. og 12. maj.
    Meddelelse 1. maj 2019:
    Vores søsætning her i foråret været udfordret af forskellige forhold, så der stadig er mange fartøjer både på vores vinterpladser og på Haderslev Sejlforenings vinterpladser.

Vores flittige og dygtige kranførere samt vores energiske pladsmester har derfor indvilget i at forlænge søsætningen, så den først slutter søndag den 12. maj.

Alle aftaler om søsætning koordineres af pladsmester

Meddelelser-2018
Meddelelser:
Meddelelser

Kranudvalget.

Meddelelse af 5. oktober 2018.

• Bådoptagning foretages som følger :

• 6. - 7. okt. 2018.

• 13. - 14. okt. 2018.

• 20. - 21. okt. 2018.

• 27. - 28. okt. 2018.

• 3. - 4. nov. 2018. STORE BÅDE !

HUSK !! Arbejdstilsynet påbyder, at de der arbejder med bådene (min. 2 personer) bærer sikkerhedshjælm.

Opdateret 5. oktober 2018

Meddelelse af 14. april 2018.

• De mænd og kvinder der arbejder indenfor kranens radius
    SKAL BÆRE HJELM

• Du finder hjelmene i gangen ved toiletterne. Se info af 14. april 2018.

Opdateret 14. april 2018