HSC_

Beretning fra pinsetræf på Årø 2018.

Indsendt af Helga og Werner Boisen

Kære sekretær Benny

Helga og jeg har sædvanen tro været med til pinsetræffet på Årø og ligeledes haft det dejligt sammen med mange HSCer der ovre, hvor vi benyttede os af klubbens fine telt og  grill facilitetter.

Under pinselørdagens grill og samvær gik jeg rundt og tog nogle billeder.

Da jeg passiarede med Christian Lageri-Schmidt bad han mig om at sende dem til dig så at vi muligvis kunne få dem på hjemmesiden.

Pinsen forløb jo som bekendt med det skønneste vejr som ikke er kendt i mands minde og det nød vi alle på forskellig vis - vi kan fortælle at der både blev fejret 40 års bryllupsdag og flere fødselsdage under dagene på øen.

Opstillingen af teltet lykkedes efter lidt polemik med levering af materiellet. (Teltet havde været udlånt til juniorerne og var blevet pakket meget tilsmudset ned - hm. hm).
Se venligst nedenstående rettelse
\#.

Nedtagning af teltet var jeg ikke med til da morgenduelige HSCer havde klaret dette inden jeg kom derhen.

Helga og jeg sejlede den lange vej hjem til Haderslev, altså rundt om Årø.
Fra fjordmundingen og hjem havde vi en fin luft fra øst så rullegenuaen kunne trække os hjem.

Mange venlige sejler hilsner

Helga og Werner Boisen

Rettelse til beretningen fra Pinseturen 2018.

\# Rettelse til beretningen fra Pinseturen 2018.

Det er med beklagelse, at jeg er blevet orienteret om, at der i Werner og Helga Boisen´s ellers meget fine beretning, fra Pinseturen til Årø, er sket en beklagelig misforståelse.

Formanden for Ungdomsudvalget Nicolai Ebbesen gør mig opmærksom på, at Ungdomsafdelingen ALDRIG har lånt det pågældende telt.

Som HSC´s web-master skal jeg beklage denne misforståelse.

Web-master HSC.
(Se hele beretningen ovenfor).

Med tak for en fin beretning fra Pinseturen til Helga og Werner

Sekretær + Webmaster.