Top_
Haderslevsejlclub.dk/_ARKIVET_/ 

   

Retur til
forrige side
HSC Arkiv

Haderslevsejlclub.dk/_ARKIVET_/

Kajakklubben, parkerings- og containerforhold.
18. august 2007.

 

2007-08-18

Kajakklubben - parkerings- og containerforhold

Til bådejere m.fl. i Haderslev Sejl-Club!

Ved grusvejen mellem Kajakklubben og ”Andedammen” er der et stykke asfalteret vej, der er markeret med gul afmærkning. Dette betyder som andre steder i færdselsloven, at man ikke må parkere på området. Hvis I alligevel trodser færdselsloven og parkerer der, er der gode muligheder for at få en kajak på køleren eller taget, da kajakfolket bærer kajakkerne ned til vandet ad denne vej.

 

En opfordring til alle der færdes på pladsen!

 

Når bådene sættes i vandet, arbejdes der med kørende kran. Dette medfører, at der skal bruges god plads for at komme forbi med bådene. Parker derfor uden for arbejdsområdet når kranen kører. Husk lige: Der er erhvervsvirksomhed ved pladsen, undgå at parkere, så sejl-clubbens biler optager P-plads ved restauranten!

 

Når det bliver sommer, og det gør det jo, så husk lige:

Parker jeres bil inde på pladsen ud for restauranten og hen mod kajakklubben, da arbejdsområdet ved kranen gerne skal holdes frit for parkerede biler. Der kommer til at foregå en del aktivitet med kran og traktorkørsel.

 

AFFALDSPROBLEMER:

 

Alt for mange bådejere smider affaldet på steder, hvor det ikke hører hjemme, eksempelvis ved siden af containerne. Desværre bliver containergårdene også benyttet af andre end vore egne medlemmer. Batterier fra bådene SKAL man selv bringe på GENBRUGSPLADSEN!

 

Det er lidt surt, at det er nødvendigt, at skrive disse ting, da der er opsat container og frontloader til affaldet. Måske er det fordi, vi er vant til, at der er nogle andre der rydder op efter os.

 

 
https://www.haderslevsejlclub.dk/ https://haderslevsejlclub.dk/_ARKIVET_/

Disse arkivdata er rettet 10-04-2022