Top

Ib Hauge Nielsen er, efter nogen tids sygdom, afgået ved døden.

Det er med stor sorg, at vi endnu en gang inden for ganske kort tid, må sende en meddelelse om et af vore mangeårige medlemmers død.

Det er vort mangeårige medlem Ib Hauge Nielsen, som efter nogen tids sygdom, er afgået ved døden d. 22. juli 2019.
Der blev flaget på halvmast da vi modtog den sørgelige besked. 

Ib Hauge Nielsen var bl.a. kendt for sit store engagement med opstarten af Man-O-War jollen i Danmark.
I 1978 indkøbte han hele 32 stk. som blev importeret fra England. På et tidspunkt var der hele 34 Man-O-War joller på Haderslev Dam. 

I 2015 deltog den dengang 74-årige Ib Hauge Nielsen i DM for Man-O-War joller. Den fremskredne alder til trods, præsterede Ib at sejle fra alt og alle, og vandt samtlige sejladser og dermed DM. I den forbindelse udtalte Ib, at man godt kan være lidt stiv i ryggen og øm i knæene, når man skal ned i jollen. Men - det mærker man ikke når man sejler. Til gengæld værker det i hele kroppen dagen efter. Ib sejlede også i de senere år med stor begejstring i sin Man-O-War jolle på Haderslev Dam. 

Udover sejlsporten havde Ib også en passion for flyvning i de mindre ultralette fly, hvor han var tilknyttet flyvepladsen i Kabdrup lige uden for Haderslev. 

Ib Hauge Nielsen bliver begravet fra Assistentkirkegårdens Kapel, Hørgårdsvej i Haderslev, onsdag d. 31.juli 2019, kl. 14.00. 

Æret være Ib Hauge Nielsen's minde. 

På bestyrelsens vegne 

Benny Skødt-Rasmussen, Sekretær Haderslev Sejl Club