Top_
Haderslevsejlclub.dk/_ARKIVET_/ 

   

Retur til
forrige side
HSC Arkiv

Haderslevsejlclub.dk/_ARKIVET_/

Mulighed for besøg af tyve

   

Mulighed for besøg af tyveknægte fra Polen

Et medlem gjorde mig opmærksom på, at der holdt en polsk indregistreret kassevogn med 2 personer som gik på broerne og fotograferede vore både. Den ene person har været ombord på mindst 1 båd medens den anden har fotograferet bådene.

Det lykkedes mig at nå frem til bilen, en bordauxmetalic Renault kassevogn med polske nummerplader "PSE 97 JT", og talte med  personen i bilen, som kunne tale gebrokkent engelsk. Han hævdede, at han var alene, turist og boede i Kelstrup. Jeg konfronterede ham med, at jeg vidste de var 2 og bad ham vise mig de billeder han havde optaget med sit digitalkamera, og de viste billeder af 8-9 af vore både.

Han forsikrede mig, at jeg ikke skulle være urolig og jeg kørte hen til klubhuset ved udhængsskabet, hvor der samtidig kom en person jeg ikke kendte gående ude fra Bro A. Jeg holdt øje med personen som efter en omvej satte sig ind på passagersædet i den polske bil.

Jeg tog igen kontakt med de 2 polakker (hvoraf den ene kun talte polsk)  og bad dem igen redegøre for deres ærende, og de hævdede stadig, at de kun var fotointeresserede turister.

Jeg har efterfølgende anmeldt episoden til politiet som var meget interesseret i oplysningerne, da de var konkrete og med beskrivelse af  personer og bil. De mener bestemt, at der ikke er tale om turister og at vi skal være på vagt og holde øje og ører åbne.

Personerne beskrives som mand 26-30 år, 175 cm høj, tyndhåret, og sportjakke med nr. 55 påført og taler rimeligt engelsk, samt mand 35-40 år, 185 cm høj,  kraftigt, mørkhåret med sort mustage og taler kun polsk.

Med venlig hilsen

 

 
https://www.haderslevsejlclub.dk/ https://haderslevsejlclub.dk/_ARKIVET_/

Disse arkivdata er rettet 15-04-2022