Formanden har mistet sit dannebrog og flagmast

Kl. 22.34 indgik der en anmeldelse om et mistet flagspil til politiets alarmcentral i Aabenraa. Det viste sig, at formanden for HSC mod sædvane ikke havde fastbundet flagspillet på grund af en formodning om stille vindforhold i området.

Han har grædefærdigt fortalt alle der gad høre om det, at det var en fødselsdagsgave fra hans kone Søsser og han mente, at der var indgraveret "tillykke skat" i flagstangen.

Han har lavet simulerede øvelser med træstykker for evt. at vurdere strømforholdene og brugt det meste af formiddagen på at ligge på broerne og spejde ned i vandet for at finde flaget. En rondering med gummibåd helt over til X-Yacht med sporhunde har heller ikke givet resultat.

Nu er marinehjemmeværnet med dykkere blevet tilkaldt og rejseholdet ankommer mandag for at fastslå om der evt. ligger en forbrydelse bag det hele.

Indtil sagen er opklaret, skal man være forsigtig med at drage konklusioner omkring det mistede flagspil, da han kan virke irriteret og pågående i sin adfærd, og især kloge hoveder samt henvisninger til god sømandsskab bør gemmes til en senere lejlighed.