Information vedr. forholdene i Tel-Ka Marina ApS

 

Lørdag d. 15. maj anløb Bardin Tel-Ka Marina - også kendt som "Den nye runde marina" i Middelfart efter en blæsende og kold tur fra Juelsminde.

Der var masser af ledige pladser i havnen og vi fik båden fortøjet på en god plads.

Men min information drejer sig om havnens logistiske forhold.

 

For de, som ikke kender til havnens forhold, kan følgende oplyses:

 

Tel-Ka Marina blev indviet i 2004 som et ambitiøst projekt bygget af firmaet Tel-Ka ApS. I umiddelbar tilknytning til havnen ligger "KulturØen" - også bygget af Tel-Ka ApS - som indeholder bibliotek, biograf, restaurant og faciliteter. Vi kender en sejler, som for nogle år siden købte en plads i havnen, ca. kr. 300.000, hvad si'r I så....

Der er el- og vandstandere på broerne. I begyndelsen var der havneopkræver morgen og aften, chipkort til el og vand kunne købes i KulturØen hvor også koden til bade- og toiletfaciliteter kunne erhverves. Vi har selv oplevet gennem årene, at el- og vandstanderne ikke fungerede, vi kender flere, som har haft samme oplevelse. I begyndelsen reageredes positivt på klager via kontakttelefonnummeret på standerne. Sidste år var reaktionen et vrissent svar på telefonen, hvis tingene ikke virkede: "Vi kikker på tingene i morgen - hvis vi kan finde nogen, der har tid".

De, som er interesserede, vil jeg foreslå at opsøge Tel-Ka Marina's hjemmeside, hvor man kan muntre sig over en yderst ambitiøs formulering vedr. serviceniveauet i havnen, skrevet i 2004.

 

Men idag er situationen følgende:

 

Jeg håber, at disse informationer er brugbare, hvis man skulle føle sig fristet til at anløbe Tel-Ka Marina.

 

Kaj "BARDIN" Thomsen