Top_
Haderslevsejlclub.dk/_ARKIVET_/ 

   

Retur til
forrige side
HSC Arkiv

Haderslevsejlclub.dk/_ARKIVET_/

Klubhus Forum

   

Klubhusudvalget inviterer medlemmerne til at komme med ideer, forslag og tanker omkring klubhusets fremtidige virke og brug heraf.

Vi er godt i gang med den grundlæggende planlægning af husets fremtidige virke, hvor vi har  indhentet flere tilbud, som nu er overgivet til bestyrelsen.

Det drejer sig bl.a. om sikring af klubhuset, anskaffelse af ny tyverialarm, adgangskontrolsystem via chips og meget mere.

Derudover har vi anbefalet anskaffelse af øl/vand automat til opsætning, og for nuværende indhentning af tilbud på rengøring.

Der er gjort tanker omkring udlejning af klubhuset til medlemmerne, arrangementer gennem året og meget mere.  Dette blot for at nævne nogle af de ting, som er under udarbejdning.

Mulighederne er mange, og derfor vil vi også gerne åbne for medlemmernes ”input”.

Udvalget vil efterfølgende gennemgå samtlige indlæg og herunder tage stilling til mulighederne med henblik på evt. videre forelæggelse for bestyrelsen til godkendelse.

Derfor send jeres forslag/mails -  ”brainstorming” til klubhus@haderslevsejlclub.dk.

Sluttelig kan jeg på vegne af udvalget oplyse, at vi påtænker snarest i det nye år, at indkalde medlemmerne til en slags ”åbent hus”, hvor vi nærmere vil redegøre for udvalgsarbejdet, og hvor langt vi er nået.

Herfra et ønske om en glædelig jul og godt nytår og med sejlerhilsner

Klubhusformand
Finn Laursen

 
https://www.haderslevsejlclub.dk/ https://haderslevsejlclub.dk/_ARKIVET_/

Disse arkivdata er rettet 12-04-2022