Top_
Haderslevsejlclub.dk/_ARKIVET_/ 

   

Retur til
forrige side
HSC Arkiv

Haderslevsejlclub.dk/_ARKIVET_/

Pladsudvalget - El-standere på Nordkajen

 

2011-04-08

Vore el-standere på Nordkajen bliver åbnet for gratis strøm

Det er lykkedes os at lave en aftale med kommunen om en fast afregning for 2011, således at der i 2011 er fri adgang til gratis strøm for vore medlemmer samt gæster.

Aftalen er kommet i stand ved at argumentere for, at det er utilfredsstillende specielt overfor vore gæster, at de skal være afhængige af Havnegrillens åbningstider.

Det skal være således, at man skal kunne erhverve og aflevere elkortet retur uanset om det er sent om aftenen eller tidligt om morgenen, og det lader sig ikke gøre under de nuværende forhold. Det er derfor også et godt argument overfor gæsterne, at de skal besøge vore pladser i stedet for kommunens på grund af gratis strøm.

Standerne bliver nulstillet den 20. april 2011 og medlemmer som har strøm til gode i standeren skal overføre beløbet til kortet. Kortholderne skal beholde kortet da ordningen kun gælder for 2011 og kortene kan anvendes ved adgang til toiletterne på gasværksvej samt bad.

Der vil derfor heller ikke blive udbetalt kompensation for el til medlemmer på nordkajen, da strømmen i år bliver gratis.

Med sejlerhilsen -
Claus Persson formand

 
https://www.haderslevsejlclub.dk/ https://haderslevsejlclub.dk/_ARKIVET_/

Disse arkivdata er rettet 12-04-2022