HSC Bestyrelsesmøde den 28. februar 2007

 

Referat

 

Dagsordenen indeholder følgende punkter:

 

0.                              Tilføjelse til dagsordenen (økonomi)

1.                              Godkendelse af referat fra sidste møde

2.                              Meddelelser – formanden – udvalgene – øvrige

3.                              Økonomi

4.                              Forpagter

5.                              Medlemsmøde

6.                              Eventuelt

 

  1. Et punkt ”økonomi” blev tilføjet, punktet skal være et fast punkt på dagsordenen.

 

  1. Referatet blev godkendt. Ove gjorde opmærksom på, at referatet skal godkendes af ham inden det bringes i klubbladet og på hjemmesiden, ellers får vi ikke alle rettelser fra alle i bestyrelsen, og tilføjelserne med.

 

  1. Meddelelser:

Fra Formanden: – Søsportscenteret er i økonomiske vanskeligheder, idet kommunen har ændret tilskudspolitik, således at centret får tilskud til medlemmer under 25 år.

Repræsentantskabsmøde i Søsportscenteret den 12. marts kl. 1900 Lars og Claus deltager.

For eftertiden skal der betales for strøm til saunaen i svømmehallen, 20 kr. pr time. De bliver betalt og der bliver tændt inden vi kommer kl. 0800.

Der afholdes generalforsamling i DS Lillebælt sydkreds i Sønderborg. Der bliver opfordret til samarbejde klubberne imellem omkring kursusvirksomhed. Kredsen har også en hjemmeside, vi laver et link til den på vores. Næste årsmøde er i Aabenraa.

 

Den 14 marts har vi møde med HFS og kajakklubben.

Vores lejekontrakt med kommunen skal fornyes, vi vil tilstræbe en uopsigelig kontrakt af hensyn til evt. bygning af nyt klubhus.

Der er mulighed for at udvide broen ved X Yacht med 10 – 12 pladser Dette arbejde kunne måske udføres sammen med at kommunen renoverer nordkajen; på den måde kunne det gøres billigere - Lars snakker med kommunen.

Stevelt brolag ophører.

Vi mangler stadig de sidste oplysninger fra vores ungdomsafdeling til vores forsikringer. Olling og Jens tager sig af det.

Ungdomsafdelingen mangler en båd der er større end optimistjollen, Tilbud på en ny båd RS-FEVA Pris 51 000,00 kr. tilskud til de første 100 både på 25 000,00 kr. fra DS og rederiet TORM. Der gives også tilskud til bådtrailer. Vi kan muligvis få anden sponsorstøtte. Klubben arbejder videre med indkøb af to både.

Olling deltager i DS generalforsamling i Odense, vi har to pladser til mødet.

Tilbud på klubstandere. Vi har p.t. rigeligt.

Der er søgt om svømmehallen til næste sæson.

Der er kommet nyt regulativ for vand scootere, de må kun sejle på specielle områder.

Der bliver konference for sundhed i Haderslev den 9. marts. 

 

Claus: I forbindelse af renovering på Nordkajen, skal der laves nye bådpladser og vi kan bestemme størrelsen på pladserne. Der blev diskuteret bådstørrelser, der er tendens til at vores medlemmer køber bredere både. Vi vil lave de nye pladser lidt bredere end de gamle. Vi kan evt. forskyde pælene så pladserne bliver mere fleksible. Hvis Nordkajen ikke bliver færdig til 1. juli må vi stuve os sammen på Sydkajen. Bliver meddelt på hjemmesiden.

Nyt strømanlæg på Nordkajen 2000 watt, det koster vi skal finde et system til brugerbetaling.

Et medlem har på Nordkajen brugt strøm uden tilladelse. Strømmen bliver betalt og medlemmet får en advarsel, hvis forseelsen gentager sig bliver der tale om eksklusion af klubben.

 

Lars: Vi betaler for optagning af nogle få både i HSF, vi kan løfte deres tunge både med vores kran, kan vi lave en byttehandel? Spøgsmålet bliver bragt op på vores møde med HSF den 14. marts.

Vi skal have ny forsikring på kranen, den er ikke forsikret til maksimum vægt.

Nye standere til el og vand koster 5000 pr stk. kan senere udvides til brugerbetaling med telly kort. Dette system vil også kunne bruges til betaling på vores baderum.

Et medlem har bådplads ved siden af en trimaran, det giver problemer når han skal til og fra båden, klubben vil lukke for tilgangen af flere trimaraner.

Tre nye medlemmer blev godkendt de står nu på venteliste til en bådplads, der er ingen ledige pladser før efter at Nordkajen er blevet renoveret. Lars opponerede mod et af de nye medlemmer.

Der bliver ikke gjort rent på vores toiletter som aftalt med vores forpagter.

Bro regulativet skal overholdes, der bliver strammet op i forbindelse med optagning af både næste gang. Det drejer om fjernelse at tovværk på bådpladserne, måtter på broerne mm. Pladserne skal være rømmet senest 14 dage efter sidste optagningsdato. Klubben indkøber diverse nyt værktøj til brug på pladsen.

De medlemmer der har skure, og som vil bruge strøm i vinterperioden, skal gennem klubben købe separate strømmålere, til afregning af forbruget.

Der er fundet privat affald i klubbens container, det er ikke tilladt, og bør stoppe omgående.

Klubben har fået (købt ny traktor) pris 28 000,00 et godt køb, tidligere aftaler om lån/leje af traktor vil blive opsagt.

Vi vil i år ikke låne plads ud til Cirkus Arena de roder og sviner med stort oprydnings arbejde til følge. Lars snakker med kommunen.

Toiletvogn, skal bestilles nu, der skal laves installationer Ole går med i toiletudvalget, Vognen skal lejes i to sæsoner, tre måneder af gangen.

Der ligger 15-20 gamle master og flyder, masterne vil blive fjernet fjorten dage efter sidste søsætning.

Lars fik god hjælp til fjernelse af masteskur. Vi skal have planeret nogle steder på pladsen.

Lars vil gerne flytte rundt med skurene så de står bedre, koster ikke noget.

HSF har trådløs opkobling til Internet, kan vi også få det uden at det koster? Claus undersøger sagen.

 

Svenne: Cykeltur gik godt, se billeder og referat fra turen på hjemmesiden. Den 12. marts kl. 1900 afholdes der kapsejladsmøde.

Blå bånd bliver den1. september i Assens. Fyrskibssejlads bliver den. 6. oktober. De sidste datoer bliver bestemt på mødet.

 

  1. Økonomi:  Jens: Periodeoversigten pr. 28.02.2007 blev delt ud. Blev gennemgået, økonomien balancerer, der er likvide midler til investeringer, af f. eks. nye pladser.

Vi må stadig prioritere opgaverne. Flot periodeoversigt med financeringsanalyse.

Debitorliste blev delt ud. Der skyldes i alt 78.20,00 kr. Vores vandforbrug er steget til det dobbelte, skal undersøges, forbruget aflæses tit.

Vi har fået penge fra landsstævnet, 5000, kr.

Der søgt kommunen om tilskud til medlemmer under 25 år.

Portotilskud til klubbladet skal søges ved biblioteksstyrelsen.

På sigt afskaffes klubbladet til fordel for hjemmesiden måske fra 2008.

Jens efterlyser en rundvisning på pladsen, og det bliver i forbindelse med næste bestyrelsesmøde kl.1800.

Omkostningsdækning skal være et punkt på næste dagsorden.

 

  1. Forpagter 

Ole: Klubhusudvalg, Kontrakten med Olli blev snakket igennem, prisforslag for restauranten blev nævnt. Krav til nyt klubhus blev gennemgået. Skal indeholde mødelokale på ca. 80 m², et indbrud sikkert rum, tekøkken, bad, tre brusekabiner, mænd, damer, fjernvarme, terrasse, teknik rum. Men vil Kommunen godkende det?  Muligheder blev diskuteret, hvis det kan lade sig gøre, får vi både klubhus og restaurant. Det kom til afstemning om vi skal gå videre med salg af restauranten. Kun Lars stemte imod.

Salget skal godkendes på generalforsamling.

 

  1. Medlemsmødet: Blev gennemgået og rettet til, hvis der kommer så mange som vi regner med 25 – 30 personer, vil vi opdele i grupper.

Klubben er vært for en forfriskning.

 

  1. Evt: Olli er blevet godkendt som medlem af sejlklubben, Lars stemte imod.

 

Kommunikationen bestyrelsen imellem blev diskuteret og retningslinier blev fastlagt,

 

Næste ordinære møde er den12. april.

 

Vi afholder ekstra bestyrelsesmøde hos Kontor syd lørdag den. 17 marts kl. 0800. Alternativ dato bliver tirsdag den 20. marts kl.1700. Claus står for at arrangere mødet.

 

Med venlig hilsen

Ove Kristoffersen

Sekretær i HSC