Referat af bestyrelsesmøde

Onsdag den 6. juni 2007 kl. 1800 i HSC klublokale.

Deltagere: Hans Olling, Ole Clausen, Lars Knudsen, Claus Persson, Svend Nielsen, Jens Harder, Jeppe Friis, Lene Netterstrøm og Ove Kristoffersen.

Dagsordenen indeholder følgende punkter:

0. Tilføjelser til dagsordenen.

1. Godkendelse af referat fra sidste møde.

2. Meddelelser – formanden – udvalgene – øvrige.

3. Hjemmesiden / bestyrelses referater.

4. Økonomi.

5. Klubhus: Status – tiltag – Olli.

Eventuelt.

 

0. Tilføjelser til dagsordenen. Nye datoer til bestyrelsesmøder 2. halvår.

1. Godkendelse af referat fra sidste møde. Referatet blev godkendt.

2. Meddelelser – formanden – udvalgene – øvrige.

 

Formanden: Sejlforeningen foreslår at vi i fællesskab hæver sikkerheden i vores havn, specielt ved vores broer. En af tingene kunne være at opsætte stiger ved broerne, så hvis man falder i vandet har en mulighed for at kunne komme op igen. Lars og Claus vil gerne sammen med HSF forsøge at sikre havnen bedre.

Kommunen vil opkræve havnepenge på egne pladser på nordkajen. Vi er blevet tildelt tider i svømmehallen for næste sæson, der er ingen ændring af tiderne vi vil endnu en gang forsøge at få saunaen tændt inden svømningen starter søndag morgen.

Der er kommet nye regler for kranførere.

Vi har fået tilbud om en demonstration af tøris til afrensning af bundmaling, vi vil lave et aften arrangement når bådene er på land igen.

 

Claus: I forbindelse med bro udvidelsen mangler vi svar fra skov og naturstyrelsen. Vores Hot Spot Internet tilslutning skulle blive klar til sidst i juni. To af klubbens både er så godt som solgt.

Kommunen (Jens Hedegaard) oplyser at el standere skal financieres af elsalget. Vi mangler samarbejde med kommunen omkring el og havnepenge, vi har ikke nogen standere med el på nordkajen. Der er møde med kommunen den. 7. juni.

Pladsproblematikken i forbindelse med ny nordkaj er løst, det var ikke så stor et problem alligevel.

Et nyt medlem er godkendt og sat på venteliste. Toiletvogn bliver klar til sidst i juni

Lars: Vi har fået flyttet skure, og jord. Det har været udgift neutral at flytte skurene, men drænrørene skal flyttes. Vi har et tilbud på brugte

fliser, som kan bruges ved skurene i forbindelse med den eksisterende grillplads. Godkendt.

Lene: Søsportscenteret. Vi er i gang med at bygge en ny bro, samt ved at reparere vores flydebro. Vi har haft udflugt den. 6. juni for optimistjolle sejlere med forældre og pårørende, det var en god tur. Vi deltager i et møde i vejle om de to ny joller.

 

Svenne: Vi havde sejladsmøde den. 10. maj, hvor ca. 12 personer deltog. Første kapsejlads blev afholdt den. 21. maj, anden blev afholdt den. 4. juni, hvor 4 folkebåde og en Albin nova deltog. Efter sejladsen var der fælles spisning på restauranten. Der bliver arrangeret sejladser igen efter sommerferien

Økonomi: Der blev uddelt budget og regnskab: Forsikring af vores nye joller skal være i orden. Der bliver arbejdet videre med forsikring af kranen så vi kan løfte med fødderne ude.

Hjemmesiden / bestyrelses referater: Vi behøver ikke at sætte

medlemsindlæg og diskussioner på hjemmesidens forside, men lægge dem under et faneblad. Der var enighed om, at der ikke kan ske offentliggørelse af interne samarbejdsaftaler på hjemmesiden.

 

Klubhus: Status – tiltag – Olli.: Klubhusudvalget holder møde med forpagteren inden sommerferien. Angående fremtidige planer.

                    6. Nye mødedatoer:

                    Onsdag den. 8. August kl. 1900,

                    Onsdag den. 12. september kl. 1800.

                    Onsdag den. 3. oktober kl. 1900

                    Onsdag den. 7. november Kl. 1900

                    Onsdag den. 5. december1800

 

                    7. Eventuelt: Der er årlig generalforsamling den. 24. nov.

 

                    Der er lotto den. 3. dec.

 

Med venlig hilsen.

Ove Kristoffersen

Sekretær.