Referat fra mødet

Onsdag den. 8. August 2007 kl. 1900 i HSC klublokale.

 

Deltagere: Hans Olling, Ole Clausen, Lars Knudsen, Claus Persson, Svend Nielsen, Jens Harder, Jeppe Friis, og Ove Kristoffersen.

 

Dagsordenen indeholder følgende punkter:

 

0.              Tilføjelser til dagsordenen.

1.              Godkendelse af referat fra sidste møde.

2.              Meddelelser – formanden – udvalgene – øvrige.
3.              Økonomi:

4.              Opkrævning af havnepenge - automatiseret - afklaring med

naboklub/kommune m.m. udvalg til undersøgelse af automatiseret havnepenge, Fremtidige investeringer - toiletter, el, brusebad m.m.

5.              Godkendelse af broudvidelse Bro A - Økonomisk godkendelse af

Projektet. Vedtagelse af igangsætning af arbejdet.

Godkendelse af broudvidelse Bro E - (Økonomi og igangsætning).

6.              Klubhus: Status – tiltag.

7.              Vinterarrangement:

8.              Eventuelt:

 

0.              Tilføjelser til dagsordenen: Ingen tilføjelser

 

1.              Godkendelse af referat fra sidste møde: Referatet blev godkendt.

 

2.              Meddelelser – formanden – udvalgene – øvrige.

Hans: Den. 20. august er deadline for næste udgave af klubbladet.

Claus: De nye broer på nordkajen er ved at være færdige. Pladserne er delt ud, men det går det går langsomt med flytning af bådene
Det går ikke så godt med opkrævningen af havnepengene, der bliver krævet op for sent.
Jeppe: vi har fået stjålet en 30 hk påhængsmotor, tyveriet er meldt til politiet, og vi påregner at få erstatning fra forsikringen. Ungdomsafdelingen kan ikke undvære motoren. Jeppe skal se på en ny 25 hk Yamaha motor som koster 36.000,00 kr. inklusiv montering. Optimistsejlere og Fiva sejler har været på sommertur tre dage i Aabenraa. Det var tre dage med regn og rusk, men alligevel en rigtig god tur. Start efter sommerferien er tirsdag den. 21. august. 
Den.15. sep. Afholdes der damstævne for B og C sejlere. Klubben er blevet tildelt en periode med en instruktør fra DSU. Ungdomsafdelingen vil gerne deltage i blå bånd. Der afholdes klubmesterskab den.30. sep. Jeppe bad om lov til at ansætte en hjælpetræner til et symbolsk beløb, forslaget blev godkendt. Jeppe holder som træner/leder efter denne sæson, håber på en afløser. 
Lars: har holdt sommerferie her på pladsen. Mange medlemmer har meldt sig og hjulpet, det er rigtig dejlig, vi har også modtaget flere gode sponsorrater. Det er nødvendigt med en sikring af søsætningskajen. Der skal tag på det nye masteskur. Nogle af masteskurene skal forlænges. Vi planer på at lave nyt tag på værkstederne næste år. Der bliver lavet indhegning af materielgården. Der er planlagt andre små forbedringer for pladsen. Gasflaskerne i toiletvognen har været utætte, problemet er ordnet.
Mange bådstativer er ikke sikre. Alle skal tjekke deres stativer inden næste optagning. Hvis stativet ikke er i orden bliver båden ikke sat på land.
 
Svenne: Der er kun en båd tilmeldt til sejlads her i weekenden, så det er tvivlsomt om det bliver til noget. Lørdag den.1. sep. afholdes Blå bånd sejlads, der bliver mulighed for at sejle i forskellige klasser, blandt andet hyggetur for motor, husk at tilmelde jer. Vi kan få to Skurvogne (pavilloner) foræret. I løbet af vinteren. Vi siger ja tak.
 
3.              Økonomi: resultatopgørelse blev uddelt og gennemgået,
 

4.              Opkrævning af havnepenge - automatiseret - afklaring med

naboklub/kommune m.m. udvalg til undersøgelse af automatiseret havnepenge, Fremtidige investeringer - toiletter, el, brusebad m.m.

Forskellige løsningsmodeller blev diskuteret.

 

5.              Godkendelse af broudvidelse Bro A - Økonomisk godkendelse af

Projektet. Vedtagelse af igangsætning af arbejdet.

Firmaet fra Nyborg kom ikke tilbage for at slå pæle for kommunen, det kommer til koste os 7.000 kr.      ekstra. 154.000 kr. for at slå pæle til nye pladser, det bliver 15.000 kr. pr plads, arbejdet kan starte om tre uger, der bliver måske en stigning af prisen på nye brede pladser. Arbejdet på bro A bliver igangsat.

   

Godkendelse af broudvidelse Bro E - (Økonomi og igangsætning).

Mulighederne er undersøgt af Claus og Lars (vanddybde med mere).

Der bliver mulighed for plads til en katamaran. HSF kan udfører arbejdet.   

Vi har haft et møde med HSF vedrørende kompensation af havnepladser i forbindelse med nye HSC pladser. samt omkring fordeling af pladser i forbindelse med udvidelse af E broen.  

 

6.              Klubhus: Status – tiltag. Ingen reaktion fra Olli angående køb af restauranten og bygning af klubhus. Vi vil få lavet en konsekvensberegning af udgifter og indtægter på restauranten.

 

7.              Vinterarrangement: Vi har fået et tilbud om en demonstration af afrensning af bundmaling med tøris. Vi vil forsøge at afholde demonstrationen fredag den 19. oktober kl. 1500.

 

8.              Eventuelt:

 Lars: Det er nødvendigt med sikring af søsætningskajen, (punkt ved næste møde).

Den sidste Fiva jolle er klar til at blive hentet.

Der vil blive trykt nye klubstander (klistermærke).

Kranen har fået en ny og bedre forsikring.
 

Med venlig hilsen.

Ove Kristoffersen

Sekretær.