Referat af bestyrelsesmøde

Onsdag den 12. september kl. 18.00 i HSC klublokale.

 

Tilstede: Hans Olling , Jeppe Friis, Lars Knudsen, Claus Persson, Ole Clausen, Ove Kristoffersen.

 

Dagsordenen indeholder følgende punkter:

 

  1. Tilføjelse til dagsorden. Ingen
  2. Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendt
  3. Meddelelser – formanden – udvalgene – øvrige

 

Hans: Ide møde til idræts- og kulturnatten 27. sep. Interesserede kan komme med til møde. Hvem i klubben har jubilæum? Haderslev kommune uddeler diplomer og gaver.

 

Claus: Har forhandlet med HSF omkring fordeling af pladser på bro E, og vi er næsten nået til enighed. Bestyrelsen har godkendt fordelingen.

Kommunen har tilladt en større båd som helårsbeboelse med fast adresse. Kontor Syd kan måske sponsorere skilte med bredde på vore pladser, så gæstesejlere kan se om deres båd kan komme imellem pælene.

 

Lars: Vi mangler tærezink til søsætningskajen. Vi har fået et tilbud på kr. 31.000. Måske kan vi spare noget ved at få det lavet nu, mens der stadig bliver arbejde på nordkajen.

Lars har indhentet tilbud på klubflag til at klistre på bilen og båden. Startgegyr for fremstillingen er 700 + 7-8 kr. pr. stk. Vi bestiller flere størrelser. Vi vil også forsøge os med caps (kasketter) med HSC logo.

 

Ole: Har talt med vor forsikring angående den stjålne påhængsmotor. Vi får motoren erstattet, og ungdomsafdelingen får snart deres nye motor.

 

Jeppe: Ny tavle med vindere fra lyseblå bånd. Den nye landevejstrailer til feva jollerne er alle tidens. Vi har fået nye medlemmer. Vi har fundet en ny hjælpetræner. Vi får monteret sikring på propellerne på to motorer. Vi mangler vinteropbevaring til kegnæs- og fevajoller og vi forsøger at skabe plads i vore skure på pladsen. En af trailerne til kegnæsjollerne skal til reparation. Sæsonen slutter 30. sep. Med klubmesterskab. Jeppes yngste søn vil sejle, så Jeppe tager et år mere som træner og leder. Med der mangler nye og flere kræfter. Vi er fra 8 til 12 børn til hver sejlads. Hvis der ikke kommer mere gang i den burde vi sælge forskellige ting, blandt andet optimisttrailer med plads til 10 både. Vi har to af dem. Hvordan får vi nye trænere, måske en betalt træner?

 

  1. Økonomi. Udsat til et ekstra møde onsdag den 26. sep.
  2. Klubhus: Status – tiltag – Olli. Ole: Vi mangler stadig regnskab med mere fra vor forpagter.
  3. Eventuelt: Vi mangler en til at stå standby søndag, mandag, tirsdag, onsdag

Til skift af gasflasker, Jeppe tager sig af det.

Nye medlemmer på ventelisten.

 

Med venlig hilsen

Ove Kristoffersen

Sekretær