Referat

 

Onsdag den. 7. november kl. 1900.

i HSC klublokale.

 

Deltagere: Hans Olling, Ole Clausen, Lars Knudsen, Claus Persson, Svend Nielsen, Jens Harder, Lene Netterstrøm,  ?  og Ove Kristoffersen.  

 

Dagsordenen indeholder følgende punkter:

 

1.             Tilføjelser til dagsordenen.

 

2.             Godkendelse af referat fra sidste møde.

 
3.             Meddelelser – formanden – udvalgene – øvrige.
        

4.             Økonomi.

 

5.    Klubhus: Status – tiltag – Olli.

 

7.             Eventuelt.

 

 

1.             Tilføjelser til dagsordenen. Gennemgang af generalforsamling  

 

2.             Godkendelse af referat fra sidste møde. Referatet blev godkendt

 
3.             Meddelelser – formanden – udvalgene – øvrige.
Hans Olling: Claus og Hans har haft møde med kommunen, omkring nyt lejemål. Der er lidt forvirring omkring kommunens planer, der blev også snakket uddybning af havnen, hvor kommunen mener at vi skal betale en del af udgifterne, men der er ikke besluttet noget endnu. Kommunen mener at uddybning og forlængelse af lejemålet hænger lidt sammen, Vi har på vores pladser ikke det store problem med vanddybde, hvorimod HSC har et større behov. 
Claus: Vi har lavet et oplæg til 17.4 udvalget i kommunen, omkring forskønnelse af området, samt andre former for investering.
Netterstrøm: Der er kommet nye vedtægter for Søsportscenteret, så der bliver kun plads til to bestyrelsesmedlemmer i vores ungdomsafdeling. Tilskuddet fra kommunen er sat ned, så afdelingen mangler ca. 50.000,00 kr. som kun kan skaffes igennem brugerbetaling. Der er fundet skurplads til Fevajollerne. En bådtrailer er til reparation ved Øsbysmedene. Kristian vil gerne være ungdomstræner i næste sæson. Han skal på Trænerkursus, kommunen giver tilskud. 
 
Hans Henrik Hansen er foreslået som ny formand for sejludvalget.
Dansk sejlunion har udsendt materiale omkring beskyttelse af naturen. Det skal i den forbindelse indskærpes at det ikke er tilladt at gå i land på Linderum. Også mange andre steder er der forbud specielt i yngletiden.
 
Claus: Kranens forsikring dækker lige så snart båden hænger i kranen, Det vil sige, fra at stropperne er stramme, og man har konstateret at båden kan holde til at blive løftet. Og indtil båden står på stativet, og stropperne igen er slappe. Kranens forsikring dækker ikke hvis en båd vælter af stativet, fordi stativet ikke er i forskriftmæssig stand. Forslag om nyt computerstyret nøglesystem. To nye medlemmer blev godkendt.
 
Lars: Et masteskur er færdig, så mangler vi kun et. Vi er næsten færdige med optagning. Af hensyn til beskyttelse af vores kranplads, vil de medlemmer der vælger at få en privat vognmand til at tage deres båd op eller i vandet, bliver henvist til nordkajen. 
Svenne: Fyrskibssejladsen blev aflyst, der var kun tre tilmeldinger, derfor blev Afrikkerfesten også aflyst. Byttebørsen vil gerne sponsorere en startpistol. 

 

4.             Økonomi: Ikke noget nyt.

 

5.             Klubhus: Status – tiltag – Olli. Forpagtningen er ophørt og aflevering af restauranten er foregået tilfredsstillende med kun få mangler.

 

6.             Generalforsamling: punkterne blev gennemgået. Praktiske ting blev gennemgået.

 

7.             Eventuelt: Der har været problemer med at få åbnet svømmehallen søndag morgen, det er nu i orden men der bliver ikke automatisk tændt for saunaen, vi prøver at få det ordnet. Vi har haft en vanskade på toilettet, forsikringen betaler.

Efter at en person for nogle dage siden faldt i havnen, blev det endnu en gang   diskuteret hvordan vi kan sikre havnen bedre, montering af stiger ved kajen er nødvendig.

Der er arrangeret torskespisning efter generalforsamling. Maden kommer fra Søstjernen og koster135,00 kr. pr. person. Tilmelding til Elme1@webspeed.dk eller Marianne Schutze på tlf.: 23 62 12 52.

Der er bankospil, den. 3. dec. Lotto, kl. 1900.

        Fælles møde med de nye bestyrelsesmedlemmer onsdag den. 5. dec.

 

 

Med venlig hilsen.

Ove Kristoffersen

Sekretær.