Generalforsamling 2007

Mange vil nok berettiget hævde, at generalforsamlinger ikke altid er det mest spændende man kan foretage sig en kold lørdag novemberdag. Men det er dog alligevel den eneste demokratiske måde medlemmerne i HSC kan få indflydelse på det næste års aktiviteter.

Denne gang er der absolut grund til at møde op, idet medlemmerne skal afgøre, om vi skal have vort eget klubhus eller fortsætte med forpagtning. Den tidligere forpagter Oluf Mühl er opsagt og væk, og klubhuset ligger nu åbent for medlemmernes afgørelse.

Hvis vi ønsker en aktiv social klub, hvor vi ønsker at dele hvor interesse for sejlsport med hinanden og ikke blot har vor båd liggende på en stump bro, håber vi et antal medlemmer vil deltage aktivt i et klubhusudvalg, som skal udstikke rammerne for de aktiviteter der fremover kan binde os sammen.

Et stort fremmøde på generalforsamlingen vil også for bestyrelsen betyde, at I bakker op om vore bestræbelser på at gøre klubben attraktiv for medlemmer og gæster, så det bliver et rart og hyggeligt sted at komme samt være medlem af.

Vi vil forsøge at lave et arrangement med torskespisning efter generalforsamlingen, og vender tilbage med nærmere information.