Generalforsamling 2007

Et tætpakket HSC klubhus dannede i eftermiddag rammen for den årlige generalforsamling, hvor medlemmer bestemmer hvad der skal udstikkes af rammer for bestyrelsen i det kommende år.

Ny ordstyrer var Mogens Broe-Andersen, en af vore nye medlemmer, men han fik hverken solgt gamle knallerter eller malerier af Tordenskjold, men styrede generalforsamlingen på fornem vis.

Især debatten om forpagtning eller ej havde gode indlæg fra begge sider, men det endte med en enstemmig beslutning om, at forpagtningen skulle ophøre samt at et udvalg bestående af medlemmer udenfor bestyrelsen skulle komme med forslag til udnyttelsen af klubhuset.

Derimod faldt et forslag om at andre EU borgere kunne opnå fuldt medlemskab og derigennem erhverve ret til havneplads via broindskud, idet der ikke kunne opnås 2/3 flertal for forslaget iflg. vedtægterne.

Der blev herefter valgt nye medlemmer til bestyrelsen:

Ny formand:                           Claus Persson

Ny sejlladsudvalgsformand:      Hans Henrik Hansen

Ny ungdomsudvalgsformand:   Kenneth Wormington

Der blev herefter sagt farvel og tak til de afgående bestyrelsesmedlemmer, hvoraf skal fremhæves, at Hans Olling gennem 24 år har været medlem af bestyrelsen heraf 14 år som formand.

Inden længe vil der følge et detaljeret referat fra generalforsamling her på hjemmesiden.