Mødereferat fra bestyrelsesmøde

onsdag den 10. september 2008 kl. 19.00

 

Tilstede: Claus Persson, Ole Clausen, Jens Harder, Lars Knudsen, Hans Henrik Hansen, Ken Wormington.

Manglende: Ove Kristoffersen

 

 

  1. Tilføjelser til dagsordenen

Vi har modtaget et udkast til ny lejeaftale med kommunen, som kræver en afklaring med HSF og kajakklubben. Det blev pålagt CP at tage kontakt med kommunen omkring et møde hvor betingelserne for lejeaftalen kunne drøftes mere indgående inden indgåelse.

 

  1. Godkendelse af referat fra sidste møde

Godkendt

 

  1. Meddelelser fra formanden

Uddeling af post

 

  1. Status og beretning fra udvalgene.

 

  1. Lars.

Bro A trænger i den grad til udskiftning af brodække samt el og det blev besluttet at tilbud fra Erik Petersen samt 5 nye elstandere kunne vedtages. Arbejdet påbegyndes medio november og standerne anskaffes til foråret.

Ønskeliste over diverse opgaver og mindre afskaffelser iflg. dokumentation blev godkendt bortset fra stillads og andre ting på side 2. af dokumentet.

Mastekranen bliver ikke klar til afrigningen 2008 men spillet monteres i toppen og kan anvendes i år, og vil blive lavet færdigt i efteråret.

Under møde med Jens Hedegård vedr. ryddelighed blev det aftalt at JH skulle kontakte ”de grønne” med henblik på beplantning af voldene.

De nye pavilioner kommer i nærmeste fremtid og der var enighed om at se på de små hytter som står rundt på pladsen, så der kommer lidt mere system og orden omkring bygningerne.

 

  1. Ken.

Ken har fået leveret den nye motor samt repareret den haverihærgede Kegnæsjolle.

Ken spurgte Jens om forsikringsspørgsmålet for den anden motor og fik forevist korrespondance med forsikringsselskabet som stadig arbejder på sagen.

DSU repræsentant havde været på besøg den 8. september og der var blevet drøftet forskellige tiltag for at få optimeret ungdomsafdelingen.

Ken beholder ”råberen” og afholder stævne på dammen den 20. september.

Ungdomsafdelingen ønsker er beholde begge optimistjolletrailerne på grund overlappende arrangementer.

 

7.       Claus

Claus tog punktet om ryddelighed af bordet idet han dog mente at det var noget vi skulle tage alvorligt og gøre alt for at forbedre. Mange klubber kan godt finde ud af at lave det pænt og det må vi også tilstræbe.

Ventelister samt normalisering af vore udenlandske medlemmer udskydes til et senere tidspunkt.

 

8.       Ole

Forslag og tiltag vedrørende renovering af udvalgte skure (billedmateriale blev fremlagt på mødet til vurdering). Hvordan og hvornår skal en renovering af de udvalgte skure være tilendebragt og hvordan får vi sat projektet i gang overfor ejerne.

Ole skriver til samtlige skurejerne og beder dem sørge for en renovering inden en fastsat tid. Hvilke sanktioner der skal tages hvis det ikke gennemføres blev ikke vedtaget. Der fremsendes en lejekontrakt til ny ejer af et ½ hus.

 

9.              Jens – økonomi:
Jens gennemgik resultatopgørelsen som forventes at udvise et overskud hvilket betyder, at der er plads til renoveringen af Bro A. Vi blev opfordret til at komme med budgetforslag for større investeringer, ellers tages omkostningerne på det ”normalt” afsatte budget.

Der må ikke tages flere både ind fra nu af og der skal ikke oprettes venteliste som situationen er p.t.

Jens gennemgik de 2 regulativer vedr. bro og kontingenter og de fleste ændringer blev vedtaget. Enkelte punkter primært omkring betaling af kranarbejde kunne der ikke opnås enighed om, hvorfor det ikke kom med i de nye ændringer.

 

10.    Hans Henrik – kapsejlads

Mandagssejladserne går fint i år med 6-7 deltagende både og hyggeligt samvær i klubhuset bagefter.

Blå Bånd havde også fin tilslutning (ca. 12 både) med tur til Assens for kapsejlere samt sejl- og motorbåde udenfor konkurrence. Næsten alle blev i Assens til Indianerfrokost og der blev festet igennem til kl. 01.00 om natten.

Det er tvivlsomt om Fyrskibssejladsen afvikles som traditionen foreskriver, idet der er mange både som ikke ønsker at tage krydstørnen i fjorden. Derfor bliver der nok lavet et socialt arrangement i stedet.

 

11.    Eventuelt:

Klubhuset ligger lidt stille og inaktivt hen. Hvad kan vi gøre for at få aktiviteterne i vejret og hvilke arrangementer skal vi have i vinterens løb. Vi bør kontakte klubhusudvalget samt nedsætte et aktivitetsudvalg hvis muligt. Det er ikke bestyrelsen der skal tage slæbet hver gang.

Ole har valgt at træde ud af bestyrelsen ved næste generalforsamling hvilket vi alle beklager, men har respekt for at Ole har svært ved at afse tid til arbejdet.

 

 

Referant

Claus Persson

Formand HSC.