Mødereferat fra bestyrelsesmøde

mandag den 7. januar 2008

 

Tilstede: Claus Persson, Ole Clausen, Jens Harder, Lars Knudsen, Hans Henrik Hansen.

Manglende: Ove Kristoffersen, Ken Wormington

 

  1. Tilføjelser til dagsordenen

Det var ingen tilføjelser

 

  1. Godkendelse af referat fra sidste møde

Referatet godkendt

 

  1. Meddelelser fra formanden

Dansk Sejlunion materiale vedr. sikkerhed i havnene LK. Materiale vedr. repræsentantskabsmøde i Søportcentret OC. Afmelding af sejlsportsblad. Dansk Sejlunion kursus ungdomsafd. Sender til KW.

 

  1. Status og beretning fra udvalgene (- Jens og Lars som behandles nedenfor)

Hans Henrik redegjorde for diverse arrangementer herunder Cykelturen samt pålidelighedssejlads med vægt lagt på socialt samvær. Ingen begrænsninger på antal vedr. mandagssejladser. Der afholdes møde i kapsejladsudvalget i den nærmeste fremtid for nærmere fastsættelse af tidspunkter og sejladser.

Ungdomsudvalget ikke tilstede: Indbydelse til ”sejlsport til tiden” i Kolding 17.1.08 (sendt til Kenn). Ombytning af defekte kicken-straps til FEVA jollerne er ikke foretaget. Opfølgning ved næste møde.

 

  1. Nedsættelse af følgende udvalg – Claus

 

·         Samarbejdsudvalg HSC/HSF/Kajakklubben

Claus P, Ole C, Lars K

·         Samarbejdsudvalg HSC/Søsportcentret

Claus P, Lars K, Ole C, Jens H, efter given opgave og behov. Ole C er samtidig dirigent

 

  1. Broudvidelserne - Lars

Afventer flådes ankomst 11/1 – Tømrerfirma E. Petersen laver brodække ugen efter.

Claus P er pålagt at undersøge priserne i tilbudet nærmere inden endelig beslutning tages.

I forbindelse med etablering af strøm på de nye havnepladser nedgraves et kabel fra teknikrummet ved klubhuset til Bro A som deles op i 2 halvdele (vest og øst). Baggrunden er, at det er billigere at trække 2 kabler end et tykt samt at forsyningssikkerheden bliver bedre. Vi kan desuden nøjes med at lave elarbejdet på BRO A øst i år. Der monteres 2 nye elstandere på den nye BRO A Øst.

I forbindelse med etablering af strøm på Bro E nedgraves et kabel fra teknikrummet ved klubhuset til Bro E. Kablet nedgraves eller skydes under jorden via en samlebrønd ved værestedet, som samtidig kan benyttes til trækning af et elkabel samt vand til Værestedet.

Der monteres 2 nye elstandere på den nye Bro E.

Der tages naturligvis højde for at de trukne kabler er sløjfede således at nye elstandere umiddelbart kan tilsluttes de nye strømkabler.

 

Vi har valgt at anvende samme type elstandere som Kommunen har opsat på Nordkajen, dog vil bestyrelsen beslutte om vi skal sætte 6 Amp sikringer i standerne (effekt 1200 Watt) eller 13 Amp (effekt 3300 Watt). Da der i alt er 24 udtag på de 4 elstandere vil der kunne trækkes meget store mængder strøm som vi ikke vil få dækning for. Senere ombygning af standerne til 13 Amp sikringer andrager kr. 1500 pr. stander.

Forslaget udskudt til næste sæson, da betaling for leje af bimålere skal besluttes, samt at der ikke er taget højde for en ekstraudgift på kr. 7000 i budgettet.

 

  1. Klubhusudvalget - Lars

Låsesmeden har udført udskiftning af diverse låse til klubhuset og Haderslev El-teknik har så småt påbegyndt arbejdet, som udføres færdig 15-18.01.08, hvorefter instruktion i anvendelse af softwareprogrammet til programmering af brikkerne foretages.

Brandtilsynet har godkendt forsamlingslokalet til max 149 personer, medens klublokalet på første sal skal udstyres med oplukkeligt vindue og max antal er 10 personer. Finn Bramm står for aftalen med brandtilsynet og dens påbud.

LK præsenterede et klubhus- og udlejningsregulativ samt en lejekontrakt. Punkterne i regulativerne blev gennemgået, men punkterne var for lidt konkrete til, at bestyrelsen kunne danne sig et indtryk af, hvor langt man var nået i arbejdet samt hvornår man kunne forvente at ibrugtage klubhuset samt hvilke aktiviteter der var planlagt.

Det blev derfor besluttet, at man ville stille spørgsmål til udvalget, hvilket imidlertid resulterede i, at klubudvalgsformand Finn Laursen ønskede at få lejlighed til førstkommende lørdag  at præsentere status for bestyrelsens klubhusudvalg (Claus P, Jens H, Ole C).

Jens H meddelte at den er helt gal med registrering af elforbrug. Oluf Juhl er sat på opgaven at finde ud af hvor det store spild forsvinder hen. Samtidig skal strøm opdeles i måler for klubhus, toiletter/bad, plads/bro af momshensyn.

 

  1. Havneopkrævning – Lars og Jens

·         Opkrævning via RAS (tidligere løsning)

Man ønsker ikke at benytte RAS længere

·         Opkrævning via anden havneopkræver

Man har undersøgt andre emner uden held

·         Opkrævning via klubhusudvalgsløsning

Klubhusudvalget vil påtage sig opgaven på frivillig basis, hvor medlemmer booker sig ind på ugebasis til at passe opkrævningen. Man forestiller sig også at man på sigt kunne lave et lille havnekontor som havde åbent i nogle timer i forbindelse med opkrævning og anden info. Opkrævningen suppleres med vor kuvertindbetalingsordning.

 

  1. Økonomi – Jens

·         Klubbens økonomi generelt

Jens H. delte regnskaber ud, men der var ikke de store ændringer siden sidst, bortset fra at vi har modtaget afregning fra HSF af køb af de 5 havnepladser i Andedammen.

Udsendelse af opkrævning af kontingenter starter ca. 1.2.08 og rykkerproceduren er den samme som sidste år, som var en stor succes.

Klubhusudvalget har intet separat budget, hvilket betyder at udgifter skal dækkes af indtægterne ved udlejning, øl/vand salg, samt andre arrangementer. Der skal også påregnes udgifter til el og rengøring.

 

  1. Eventuelt

Der var 2 nye ansøgninger om medlemskab samt broplads, hvoraf den ene blev godkendt, medens den anden (Esbjergmanden) manglede indbetaling af gebyr samt korrekt udfyldelse af indmeldingsblanketten.

 

 

Med venlig hilsen

 

Claus Persson

Referent, den 10. januar 2008