Referat af bestyrelsesmøde

Mandag den. 7. maj 2008

Kl. 1900

 

  1. Tilføjelser til dagsordenen. Ingen.

 

  1. Godkendelse af referat fra sidste møde. Referatet blev godkendt.

 

  1. Indlæg fra Formanden

 

  1. Indlæg fra Havneudvalget
  1. Indlæg fra Ungdomsudvalget. Ungdomsafdelingen vil sælger en af trailerne til optimistjollerne, samt måske nogle af optimistjollerne. Pengene skal bruges til køb af, f.eks. endnu en Fiva jolle. Der er blevet afholdt arrangement for nye sejlere, men der var ikke mange der mødte op. Men dem der mødte op er meget interesseret. Der er lige nu12 sejlere. Der er meget rift om Fiva jollerne. Morten og Ken vurdere hvor mange optimistjoller der er brug for. Afdelingen har brug nye låse. Der vil komme et depositum på de nye nøgler og låse. Forslaget blev godkendt. Lars og Claus er i gang med at lave en håndbog til ungdomsafdelingen. Emner til håndbogen blev diskuteret og gennemgået. Jens udleverede liste med medlemmer der har betalt kontingent.    

 

  1. Indlæg fra Kassereren Jens udleverede regnskab for perioden og gennemgik det. Vi har allerede de indtægter som vi har budgetteret med.

   

  1. Indlæg fra Næstformanden Ole Har mailet til kommunen, og rykket for svar angående lejekontrakt mm.       

 

  1. Indlæg fra Kapsejladsudvalget.  Møde i sejludvalget tirsdag efter pinse mandagssejladser starter den 19. maj. Den 31. maj bliver der afholdt en pålidelighedssejlads. 

 

  1. Indlæg fra sekretæren
    Annoncer. Sekretæren har skrevet ud til de annoncører som endnu ikke har betalt/taget imod det nye tilbud.
     

10.      Evt. Claus vil gerne hjælpe med at finde folk til havneopkrævning. Måske Kan vi dele det op i nord og syd. Claus gennemgik datoblok til brug for havneopkrævning. Der bliver opslået festtelt på Årø for klubbens medlemmer i pinsen. To nye medlemmer blev godkendt.  

 

Med venlig hilsen

Ove Kristoffersen

Sekretær