Referat af bestyrelsesmøde

Tirsdag den 3. juni 2008

Kl. 18.00

 

1.      Tilstedeværende: Claus Persson, Ole Clausen, Jens Harder, Lars Knudsen, Hans Henrik Hansen, Kenn Wormington  Fraværende: Ove Kristoffersen

 

2.      Tilføjelser til dagsordenen. Ingen.

 

3.       Godkendelse af referat fra sidste møde. Referatet blev godkendt.

 

4.      Indlæg fra Formanden

Bestyrelsen har sat sig det mål, at vi vil agere positivt i alle forhold og opsøge alle de muligheder der vil gavne klubben. Vi vil bekæmpe den negativ stemning med argumentation og forklaring, så vi får vendt stemningen til gavn for hele klubben og dens omdømme.

 

 

 

 

 

 

Kommunikation: For at kunne træffe hurtige beslutninger via e-mail i bestyrelsen er målsætning at svartiden reduceres til max 1-2 dage.

 

5.      Indlæg fra Havneudvalget

 

 

 

 

 

6.      Indlæg fra Kassereren Jens udleverede regnskab for perioden og gennemgik det. Forretningen går godt og der skulle være gode chancer for at vi kan få råd til at investere i de nye elstandere. Et medlem er blevet slettet pga manglende betaling af broindskud og kontingent.

   

7.      Indlæg fra Næstformanden Udkast vedr. sponsorering af Katrine Ditmar og Rie er sendt videre i systemet. Ole har ikke hørt fra Jens Hedegård vedr. kreditering af arealleje. Bestyrelsen besluttede ikke at betale regningen, men vil afvente reaktion fra kommunen.

 

8.      Indlæg fra Kapsejladsudvalget.  Mandagssejladserne er startet godt og der er et fremmøde af p.t. 5 både. Efter sejladsen mødes man i klubhuset og spiser franskbrød og sponsoreret pålæg. Den 31. maj blev der afholdt en pålidelighedssejlads med meget ringe tilslutning. Fremover må det kræves, at der er et minimumsantal deltagende både, hvis det skal gennemføres.

 

9.      Indlæg fra sekretæren
Annoncer. I sekretærens fravær kan Claus meddele, at vi med de sidste tilsagn har nået budgettet på annoncer på hjemmesiden, svarende til den indtægt vi havde i klubbladet. Det er meget tilfredsstillende idet vi fortsat har emner i kikkerten.

 

10.      Evt. Vi er nu begyndt at sætte nye medlemmer til havneplads på venteliste, da vi kan melde fuldt optaget.

 

11.     Næste bestyrelsesmøder

Onsdag den 13. august kl. 19.00

Onsdag den 10. september kl. 19.00

Onsdag den 08. oktober kl. 18.00

 

 

Referent

Claus Persson

formand