Referat fra bestyrelsesmøde

onsdag den 13. aug. kl. 1900, 2008

 

Til stede: Claus Person, Ken Wormington, Morten Nielsen, Ole Clausen,

Jens Harder, Hans Henrik Hansen, Lars Knudsen, Ove Kristoffersen.

 

 

  1. Tilføjelser til dagsordenen:

Ingen tilføjelser.

 

  1. Godkendelse af referat fra sidste møde.

Referatet blev godkendt.

 

  1. Meddelelser fra formanden. Claus, godt styr på det hele, mange mål er nået, Morten Nielsen er med fra ungdomsafdelingen som besidder. Vi behandler ungdomsafdelingen først. Morten har lavet en god og meget detaljeret rapport over ønsker, behov og aktiviteter.
    Vi har fået en klage over
    manglende ryddelighed. Claus læste klagen højt. Klagen går på nedblæste presenninger, enkelte bådhusstativer, både der på grund af sygdom eller andre årsager ikke er kommet i vandet, samt at kranens tårn burde ligges ned. Hvad kan gøres. I vores pladsregulativ står der at vi må flytte både som står i vejen på ejerens ansvar og bekostning. Kranens tårn kan ikke ligges ned. De både hvor presenningen er blæst af skal have besked om at få tilset deres både. Bådene kan samles i den vestlige del af pladsen. Lars kom med forslag om at få Hedeselskabet til at plante træer. Lars vil invitere Jens Hedegaard fra kommunen ned på pladsen, for sammen med ham at se på muligheder for forbedringer. 

 

  1. Status og beretning fra udvalgene.

 

Ken og Morten ungdomsudvalget. Afdelingen har fået stjålet to påhængsmotorer, Jens Harder forhandler med forsikringen om erstatning. Forskellige tiltag for at undgå nye tyverier blev diskuteret, og flere tiltag vil blive sat i værk, bestyrelsen godkendte køb af en ny motor. Køb af yderlig en motor vil blive vurderet til næste år, med mindre at forsikringen går ind og dækker begge motorer. Ungdomsafdelingens budget blev diskuteret. Der er mulighed for at sælge lidt ud af overflødigt udstyr, samt mulighed for at spare lidt på forsikringer. Der afholdes Dam Cup 20.sep. Fiva bådene har givet flere medlemmer. Der kommer besøg fra DSU til ungdomsafdelingen. Claus deltager. Ungdomsafdelingen vil gerne deltage til Blå Bånd sejladsen.

 

  1. Lars.

Status over igangværende opgaver, Lars gennemgik de igangværende opgaver, der er ved at være styr på det, efter en meget travl og hektisk sæson. 3-4 medlemmer vil gerne købe en plads og betale Broindskud. Vi kan ikke sælge før vi har fået den nye lejekontrakt fra kommunen.

 

 

 

6.             Jens – økonomi - budget: Gennemgang af balance og kontokort,

Budgetønsker for året 2008/09 ønskes inden den 1. oktober 2008.

Der skal ændres i vedtægterne med hensyn til offentliggørelse af årsregnskabet. F.eks. "Årsrapporten offentliggøres på hjemmesiden og fremlægges i klubhuset senest 10 dage før generalforsamlingen"

Havnepenge indtil nu er 85.000 kr. Hvad skal vi budgettere med til næste år. deadline 1. oktober.

Lars: der skal nyt dæk på A broen.

 

7.             Ole

Gennemgang af kontrakter vedr. skures salg og vedligeholdelse. Ole læste reglerne op, reglerne er dateret 1999. Der er liste over dem der ejer skurene. Tilladelser findes underskrevet af tidligere formænd de skure der ikke er i forsvarlig stand skal istandsættes. Hvis ikke af ejer så af HSC for ejers regning. Evt. besigtigelse sammen med ejer. Den aktuelle sag med overdragelse af et skur blev godkendt, der bliver lavet en kontrakt angående overdragelsen.

 

8.             Eventuelt:

Claus, Vi skal finde en ny sekretær Ove ønsker ikke genvalg, Ole, sæt det på hjemmesiden.

 

Med venlig hilsen.

Ove Kristoffersen

Sekretær HSC.