Referat fra Bestyrelsesmøde

Tirsdag den 3. februar 2009

 

Tilstede: Lars K., Finn, Hans Henrik, Claus, Heinrich, Alice

Afbud: Jens

 

 

Tilstede: Lars K., Finn, Hans Henrik, Claus, Heinrich, Alice

Afbud: Jens

 

1. Tilføjelser til dagsorden

 

2. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde

Referatet blev godkendt og underskrevet (Jens mangler)

 

3. Meddelelse fra formanden

3.1 Der er afholdt evalueringsmøde vedrørende havneopkrævning. Referat fra mødet kan ses på hjemmesiden. Havneopkrævningsmanual er ved at blive udarbejdet.

3.2 Til det kommende årlige fællesmøde mellem kommunen/Haderslev Sejlforening/Kajakforeningen og Haderslev Sejlclub vil HSC foreslå at havnepengene sættes op med 10 kr.

 

4. Status og beretning af udvalgene

 

5. Næstformand

5.1 Som opfølgning på sidste mødes drøftelse om medlemmers eller udvalgs fortrinsret for leje af klubhuset blev emnet debatteret og endte op i at der ikke ændres på de nuværende gældende udlejningsregler og at alle udvalg bedes angive deres forventede arrangementer i gældende udlejningsperiode, for at imødekomme deres behov.

5.2 Grundet behov for lån af værktøj til reparation af klubbens bygninger og inventar ved f.eks. den årlige rengøring, blev det besluttet at hænge nøgle op i skabet ved mødelokalet. Dermed er der givet mulighed for at der også kan tages kontakt til klubudvalgsmedlemmer (udover havnemester og pladsmester) således at der kan gives adgang til det aflåste værktøjsskur.

5.3 På forespørgsel fra klubbens medlemmer om arrangering af fælles spisning i klubben blev det besluttet at det er i orden at køkkenet lånes til fælles madlavning mod at alt er rengjort efter brug.

 

6. Kasserer

 

7. Broudvalg

7.1 Der indkøbes de aftalte el-standere til Bro A, der opsættes når det igangværende broarbejde er afsluttet.

Grundet problemer med el-forsyningen på bro E i sommeren 2008 overvejes, om der også skal skiftes standere på denne bro. Tages op til yderligere drøftelse på næste møde.

7.2 De, på sidste møde, omdelte arbejdsfordelingsskemaer, blev, efter individuel udfyldelse, samlet sammen. Det samlede billede over arbejdsfordeling tages op til drøftelse på næste møde.

7.3. Ombygning af spildevandsstation er tilendebragt.

 

8. Pladsudvalg

8.1. Der er indhentet tilbud fra Max Wiese for rømning + opbygning + planering af volden samt indhentet tilbud fra Hedeselskabet på beplantning og vedligeholdelse af volden.

Den samlede sum på de indhentede tilbud er en økonomisk bekostelig affære, og da tilbuddene samtidig indeholder forskellige muligheder blev det besluttet at indhente reviderede tilbud i forhold til mulighederne, som drøftes på næste møde.

8.2. Eksisterende, overskydende, skur flyttes ned til masteskurene, hvor der fremover opbevares maling og materialer til brug for bøjeudvalget. Taget på skuret skiftes og det males.

 

9. Sekretær

9.1. Sponsorbreve sendes ud i indeværende måned

 

10. Kapsejladsudvalg

10.1 Husk tilmelding til den annoncerede cykeltur den 28.02.09

 

 

11. Ungdomsudvalg

11.1. Der er på nuværende tidspunkt ingen repræsentant i bestyrelsen fra ungdomsafdelingen. Finn kontakter ungdomsafdelingens medlemmer med henblik på at skaffe repræsentant.

 

Med venlig hilsen

Alice Fløjstrup

Sekretær HSC