Referat fra Bestyrelsesmøde

Torsdag den 5. marts 2009

 

Tilstede: Lars K., Jens, Hans Henrik, Claus, Alice

Afbud: Heinrich, Finn

 

1. Tilføjelser til dagsorden

11.1 Indkøb af motor

 

2. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde

Referatet blev godkendt og underskrevet (Finn og Heinrich mangler)

 

3. Meddelelse fra formanden

3.1 Lars, Finn og Claus har deltaget i godt fællesmøde med HSF og kajakklubben og har i samarbejde med HSF vedtaget at hæve taksterne for gæstesejlere til 110, 130 og 150 kr. for den kommende sæson.

3.2 Ungdomsafdelingen har deres trænerteam på plads for den kommende sæson og indtil der er fundet en ungdomsafdelingsformand vil den direkte kontakt være mellem HSC’s bestyrelse (Finn Laursen) og trænerteamet.

3.3 Punktet omkring inspektion af skure vedrørende vedligehold og opgavefordeling blev udskudt til næste møde.

3.4 Der skønnes ikke behov for en oprydningsaften på pladsen, da pladsen holdes ryddelig i det daglige. I forbindelse med forårets klargøring af både vil der blive opsat yderligere affaldssække, og der opfordres til selvjustits.

3.5 Den 02.04.09 kl. 19-21 vil der blive indkaldt til Cafeaften, hvor der vil være generel information fra bestyrelsen og mulighed for at stille spørgsmål/komme med ideer.

Alle medlemmer opfordres til at oplyse e-mail adresser til web-masteren, således at nyheder kan sendes direkte ud til det enkelte medlem.

3.6 Finn sørger for at få lovpligtige børneattester fra ungdomsafdelingen bragt i orden.

 

4. Status og beretning af udvalgene

 

5. Næstformand

5.1 I fremtiden til der være påbud om navn og telefonnummer på master i masteskuret og dette vil blive indført i broregulativet.

5.2 Punktet omkring betaling for løft af tunge både som ikke er tilhørende HSC blev udskudt til næste møde.

 

6. Kasserer

6.1 Debitorrestancelisten blev gennemgået. Rykkere, inkl. rykkergebyr 100 kr. fremsendes i nærmeste fremtid.

6.2 Nye medlemmer blev gennemgået

 

7. Broudvalg

7.1 Forslag til ændring af broregulativ gennemarbejdes endnu engang for at sikre overensstemmelse med gældende vedtægter og tages op på næste møde.

7.2 Lars og Claus gennemgår tidligere omdelte og af bestyrelsen udfyldte skema for opgaver i bestyrelsen og opgaveansvarlig udpeges, hvorefter endelig skema drøftes på næste møde.

7.3 På sidste møde blev det besluttet at oprette en venteliste for nye medlemmer, og Lars tager sig forsat af nye medlemmer og giver dem besked om at de står på venteliste. Jens tager over når der kan gives bådeplads.

 

8. Pladsudvalg

8.1. Revideret tilbud fra Hedeselskabet på ca. 15.000 kr. for beplantning af volden er blevet indhentet og det blev besluttet at godkende dette tilbud. Samtidig vil der påløbe ca. 10.000 kr. til Mads Wiese for rømning + opbygning + planering af volden. Dette fordrer dog at klubben selv vedligeholder planter og området omkring planterne, hvilket pladsudvalget har indvilliget i.

Det blev yderligere besluttet at volden skal være klar til beplantning til efteråret 2009.

 

9. Sekretær

 

10. Kapsejladsudvalg

 

 

11. Ungdomsudvalg

11.1. Da der allerede i regnskabet er afsat penge til indkøb af erstatningsmotor for den stjålne, bekræfter Claus overfor ungdomsafdelingen at den må bestilles. Samtidig genbekræftes det, at der må indkøbes systemlås til bom, motorer skal boltes til bådene og samtidig skal de tydeligt markeres med klubnavn, desforuden skal der indkøbes og udsættes mooringsringe hvorved bådene ikke længere ligger ved bro, i henhold til vedtagelse på tidligere møde.

 

12. Eventuelt

12.1 Ny medlemmer behandlet under punkt 6.2

12.2 Næste møde                      07.04.2009 kl. 19

                                            12.05.2009 kl. 19

                                            09.06.2009 kl. 18

 

 

Med venlig hilsen

Alice Fløjstrup

Sekretær HSC