Referat fra Bestyrelsesmøde

Tirsdag den 12. Oktober 2010

 

Tilstede: Claus, Jens, Lars, Anders, Finn, Hans Henrik, Alice

Afbud: Heinrich

 

1. Tilføjelser til dagsorden

 

2. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde

Referatet fra sidst blev godkendt og underskrevet (Heinrich mangler at underskrive referat fra August)

 

3. Meddelelse fra formanden

3.1 Indkaldelse til generalforsamling den 20.10.2010 annonceres i JyskeVestskysten og Haderslev Ugeavis i uge 43 og de sidste ting afklares i forbindelse med generalforsamlingen.

3.2 Broformand for bro E ønsker at færdiggøre nedgangspartiet til bro E ved eventuel at lægge skærvesten (ovenpå ukrudtsdug). Bestyrelsen besluttede at der skal plantes bunddække planter som tilsvarende ved bro E, således at det falder i tråd med det nuværende samlede helhedsbillede for havneområdet.

 

4. Status og beretning af udvalgene

 

5. Næstformand

5.1 Bestyrelsen (havnemester deltog ikke i denne drøftelse og beslutning) godkendte overdragelse af skur 7 til Lars, Peter og Jan.

5.2 De røde skure og konsekvenserne for ikke udført arbejde blev drøftet.

5.3 Legepladsgodkendelsen er modtaget fra kommunen. Logbog også modtaget som skal ajourføres hver måned (næstformand og havnemester) og godkendes en gang årligt af legepladsinspektør.

 

6. Kasserer

6.1 og 6.2 Årsregnskabet udviser et overskud på ca. 27.000 kr, hvilket er tilfredsstillende. De sidste regninger for el-arbejde på pladsen er ikke modtaget og medregnes derfor i regnskab 2010/2011.

6.3 Årsregnskab blev underskrevet (Heinrich mangler)

6.4 Budgetudkast for 2010/2011 blev gennemgået og godkendt.

6.5 Det må påregnes at den nuværende kran i løbet af en kommende årrække, skal erstattes af en anden, ikke gennemdrøftet og ikke vedtaget, løsning, hvorfor en ikke enig bestyrelse, besluttede at indstille til generalforsamlingen at kontingent for broplads, vinterpladskontingent, bådlejeplads ej medlem stiger med 300 kr. for det kommende år, således at der allerede fra nu forsøges opbygget et økonomisk fundament til en fremtidig løsning. Kontingentforøgelsen er pålagt ”båden/bådejeren”, da det jo er vore både der er årsagen til at kranen slides.

 

7. Ungdomsudvalg

7.1 Budget 2010/2011 opskrives til 83.000 kr.

7.2 Såfremt den flotte tilslutning af ungdomssejlere forsætter i sæson 2011, kan der blive tale om yderligere behov for ledsagebåde (motorindkøb) og eventuel indkøb af TERA joller. Behovet vurderes igen når sæsonen starter.

7.3 Medlemslisten blev gennemgået og opdateret

7.4 Der afholdes afslutningsarrangement for trænerne i ungdomsafdelingen

7.5 Anders kontakter Rene Finseth fra forsikringen for afklaring af krav til tyverisikring af ledsagebådene.

 

8. Broudvalg

8.1 Bestyrelsen besluttede at indstille til generalforsamlingen at der fremover indføres sommeropbevaringskontingent på 1600 kr. for de medlemmer som kun betaler vinterpladskontingent og har båden på land i sommerperioden..

 

9. Pladsudvalg

 

10. Kapsejladsudvalg

 

11. Sekretær

 

 

Med venlig hilsen

Alice Fløjstrup

Sekretær HSC