Referat fra Bestyrelsesmøde

Mandag den 15. august 2011

 

Tilstede: Claus, Steffen, Jytte, Lars, Anders, Hans Henrik, Heinrich, Alice

Afbud:

 

1. Tilføjelser til dagsorden

 

2. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde

Referat blev godkendt og underskrevet.

 

3. Meddelelse fra formanden

3.1 HSC har modtaget alonge (tillæg) fra Haderslev kommune på forlængelse af lejeaftalen mellem Sejlsporten og Haderslev kommune vedrørende Sydhavnen.

Den af Haderslev kommune anvendte formulering ”Haderslev sejlclub anskaffer sig en ny mobilkran inden 31.12.2017, pris anslået til 2.300.000 kr” er ikke korrekt idet der af HSC ikke er truffet beslutning om hvilken løsning der vælges, ej heller den endelige økonomiske konsekvens hvorfor vi anmoder om ændring af teksten til (Claus skriver til kommunen):

Haderslev Sejl-Club anskaffer nyt udstyr til optagning og søsætning af klubbens både op til et anslået beløb på ca. 2.300.000 kr. Såfremt H.S.C. ikke inden 31.12.2017 har foretaget denne investering genforhandles lejeaftalen med henblik på en forlængelse til 31.12.2031.

3.2 En rundspørge blandt de eksisterende bestyrelsesmedlemmer med henblik på genopstilling til bestyrelsen ved den kommende generalforsamling i november måned har bestyrelsesmedlemmerne meddelt at:

Formand og webmaster        - Claus Persson                     - Genopstiller ikke

Havnemester                         - Lars Knudsen                      - Genopstiller ikke

Sejludvalgsformand               - Hans-Henrik Hansen            - Genopstiller ikke

Pladsmester                          - Heinrich Jespersen              - Genopstiller

Ungdomsudvalgsformand      - Anders Hansen                    - Genopstiller

 

Næstformand                        - Steffen Yde, vil gerne overtage den ledige post som webmaster

 

Claus laver opslag på hjemmesiden samt til udhængsskabene, således at medlemmerne bliver orienteret herom og der gives tid og mulighed for vurdering til medlemmerne om genbesættelse af disse poster.

Interesserede er meget velkommen til at tage kontakt med bestyrelsen.

 

4. Status og beretning af udvalgene

 

5. Næstformand

 

6. Kasserer

6.1 Regnskabet følger budgettet på nuværende tidspunkt.

6.2 På nuværende tidspunkt er der lidt færre gæstesejlere end i 2010, hvilket formentlig skyldes vejret.

 

7. Ungdomsudvalg

7.1 Der er indkøbt 2 nye og 1 brugt Tera joller, som allerede er taget i brug af ungdomssejlerne.

7.2 Anders sørger for forsikring af de nye Tera joller.

7.3 Anders er i gang med at undersøge samtlige forsikringsforhold af ungdomsafdelingens aktiver. Jytte informerer Anders om regnskabsværdi af aktiverne, hvorefter Anders undersøger priser i forhold til de eksisterende priser vi har i dag.

7.4 Ungdomsafdelingens råder over et langt større antal optimistjoller som det der reelt bruges og bliver brug for, hvorfor nogle af optimistjollerne sættes til salg efterår 2011/forår 2012.

7.5 Grundet manglende plads i Søsportscenteret opbevarer ungdomsafdelingen fremover en del af deres materiel i kapsejladsafdelingens lokaler.

7.6 Anders arbejder videre med reparation af motor samt gummibåd for vurdering af om det er en økonomisk forsvarlig løsning at få den repareret (i og med at den faktisk er for stor og dermed ikke godkendt til gummibåden) eller om andre løsninger skal overvejes.

7.7 Tryg fonden har sponsoreret 5.000 kr til indkøb af håndholdte VHF’ere til ungdomsafdelingen. Disse vil blive indkøbt og der forventes en egenbetaling på ca. 3.000 kr.

 

8. Broudvalg

8.1 Cirkus Benneweis har, efter forespørgsel og tilladelse, haft lov til at parkere på vores vinterplads i forbindelse med deres afviklede forestilling. Dog er de indgåede aftaler ikke blevet overholdt af Benneweis, hvorfor det er meddelt dem at der fremover ikke gives tilladelse til anvendelse af vores vinterplads.

 

9. Pladsudvalg

9.1 Plæneklippertraktoren udbydes til salg til klubbens medlemmer for højeste bud over 5000 DKK, da den ikke længere bruges i klubben og bare står og forgår. Dette punkt har været glemt hvorfor Claus nu sørger for at det bliver gjort.

9.2 De både der allerede står på land vil blive flyttet (i samarbejde med bådejerne) således at der kan blive plads til alle både der skal tages op, under hensyntagen til opretholdelse af flugtveje.

 

10. Kapsejladsudvalg

10.1 Husk tilmelding til Blå Bånd til Assens 27. august.

 

11. Sekretær

 

12. Eventuelt

 

 

Med venlig hilsen

Alice Fløjstrup

Sekretær HSC