Referat fra bestyrelsesmøde

Tirsdag den 13. december 2011 kl. 19

 

 

                     

Til stede: Erik, Steffen, Jytte, Harry, Anders, Heinrich, Alice

Afbud:

 

1. Tilføjelser til dagsordenen

 

2. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde

Der er intet referat fra overdragelsesmødet

 

3. Meddelelse fra formanden

3.1 Den 07.12.2011 blev der afholdt møde med HSF vedrørende betingelserne for nedlæggelse af slæbestedet. HSF overtager både vandareal og på land op til drejeskiven, og afholder alle omkostninger i forbindelse med fjernelse af skinner og egne anlægsarbejder. Drejeskiven er fortsat HSC's og den fjernes ved lejlighed og hullet bliver fyldt op.

Som økonomisk kompensation slår HSF de næste 8 pæle for HSC gratis.

Der var fuld opbakning til formandens drøftelser med HSF og betingelserne for nedlæggelse af slæbestedet bliver underskrevet.

3.2 Der er modtaget forespørgsel fra Haderslev Kommune vedrørende leje af kommunens lokaler for sæson 2012/2013. Jytte indsender anmodning om timer i svømmehallen.

3.3 Prisen for livredderomkostning i svømmehallen ændres fra 420 til 450 DKK pr. søndag.

3.4 Sponsoransvarlig tager kontakt til Lagkagehuset for eventuel interesse i sponsorat på HSC’s hjemmeside.

3.5 På baggrund af henvendelse fra Tryg vedrørende skadesanmeldelse fra september på lynnedslag i alarm, forsøger formanden, i samarbejde med elektriker, at indhente dokumentation for de ødelagte dele.

3.6 Af hensyn til den kommende tids planlægning skal der i løbet af kort tid overvejes om vi for den kommende sæson skal fortsætte den nuværende ordning med frivillig havneopkrævning eller om alternative muligheder skal overvejes.

 

4. Status og beretning af udvalgene.

 

5. Næstformand/Webmaster

5.1 Webmaster arbejder på at få vores hjemmeside opdateret med hensyn til den nye bestyrelse.

 

6. Kasserer

6.1 Regnskabet på nuværende tidspunkt ser fornuftig ud. Der gøres overvejelser om det eksisterende lån i klubhuset med fordel kan betales ud grundet restgældens minimale størrelse.

 

7. Ungdomsudvalg

7.1 Der har været afholdt andespil med positiv deltagelse af ca. 45-50 deltagere.

7.2 Ungdomsafdelingen har modtaget indmeldelse fra 2 nye juniorer som har prøvesejlet i slutningen af sæsonen.

7.3 Der er desforuden modtaget indmeldelse fra 2 nye aktive forældre.

7.4 Der vil komme en udgift på ca. DKK 2000,00 (minus kursusgodtgørelse) i forbindelse med at en forælder gerne vil deltage på instruktørkursus.

7.5 Der ansøges ved Tuborg Fonden om midler til indkøb af nogle nye sæt sejl til TERA og FEVA jollerne.

7.6 Ungdomsafdelingen pusler med ideen om at forsøge at få skabt interesse for seniorkapsejlads på dammen i de eksisterende privatejede Man O Ware både, også for at skabe et bindeled mellem ungdomsafdelingen og den resterende del af HSC. Ungdomsformanden vil gerne være kontaktperson, men efterlyser interesserede der samtidig har lyst til at være tovholder på et sådan projekt.

 

8. Broudvalg

8.1 Havne- og pladsmester har afholdt positivt møde med broformændene og forskellige opgaver/mindre projekter er allerede iværksat, eller i gang med at blive undersøgt og vil blive refereret efterhånden som de skrider frem og færdiggøres. Opgaver af forventelig økonomisk omfang indhentes der tilbud på og sagerne tages op på kommende bestyrelsesmøder.

8.2 Vores nuværende nøglesystem er meget uigennemskueligt og omfattende og der findes ikke en komplet fortegnelse over udleverede nøgler igennem tidens løb. Som følge heraf har havnemester Harry Reinholdt klart meddelt bestyrelsen, at han kun fremadrettet kan være ansvarlig for udleverede og udlevering af nøgler. Som følge af, at der i dag bruges et anseelig antal forskellige nøgler til klubbens forskellige låse, indhenter havnemesteren tilbud på omkodning af en del af låsene, for at reducere antallet af de i dag, nødvendige nøgler.

 

9. Pladsudvalg

9.1 Gavlenden på værktøjsskuret er i meget dårlig stand og træet skal skiftes. Bestyrelsen gav bemyndigelse til Mastelauget, på vegne af pladsmesteren, at indkøbe og skifte det fornødne træ.

 

10. Sejludvalg

10.1 Da det endnu ikke er lykkedes at finde en sejludvalgsformand er der rettet henvendelse til Bent Christensen som velvilligt har påtaget sig opgaven at arrangere den kommende cykeltur i februar måned.

 

11. Sekretær

11.1 Følgende punkter fra generalforsamlingen skal bringes op på de kommende bestyrelsesmøder:

- Eget ramslag i HSC

- Forbrug af strøm om bord på bådene i sommerperioden (gældende vedtægter foreskriver at forbrug af strøm om bord kun må finde sted når man selv er ombord, men i og med dette ikke håndhæves, bør det overvejes om vedtægterne skal ændres)

- Information /nyt fra kranudvalget

- Om der i forbindelse med morgensvømningen kan afholdes et arrangement med afprøvning af ens eget redningsudstyr (mulighederne undersøges).

 

Bestyrelsen (havne- og pladsmester) har allerede taget initiativ til ”såfremt klubben ønsker at broformændene skal være mere aktive kræver det en bedring af kommunikationen med bestyrelsen”, i form af afholdt møde med broformændene og dermed forhåbentlig skabt grobund for et fremadrettet godt samarbejde.

 

12. Eventuelt

12.1 Det overvejes om der skal investeres i en hjertestarter til klubben.

 

 

Med venlig hilsen

Alice Fløjstrup

Sekretær