Top_
Haderslevsejlclub.dk/_ARKIVET_/ 

   

Retur til
forrige side
HSC Arkiv

Haderslevsejlclub.dk/_ARKIVET_/

Klargøring til kapsejlads

   

Stor aktivitet med klargøring til kapsejlads

Hektisk aktivitet har udfoldet sig på havnen i eftermiddag, fordi den sidste og ultimative kapsejlads afvikles i morgen ud ad fjorden og tilbage igen.

Kapsejladsen hedder "Fyrskibssejlads" men det må være mange år siden der har ligget et fyrskib i nærheden af Haderslev. Når jeg skrive dette vil det garanteret afføde masser af forklaringer. Fint det glæder vi os til.

Det er alle de garvede rotter som møder frem og byder op til dans, hvor der ikke gives ved havelågen. Alle er villige til at forsøge at drage fordel af ekstra meter ind mod land selvom det i mange tilfælde betyder grundstødning, men det betyder intet i denne sejlads.

Folkebådene plejer normalt, at have de største fordele på grund af deres mindre dybgang, men de større både forsøger via spiler at kompensere for disse fordele ved at kunne opnå et forspring inden de skal krydse ind af fjorden.

Vejrmeldingen ser spændende ud og jeg glæder mig på forhånd til at se hvordan sejladsen går i 12 m/sek SV med regnbyger.

Jeg tror personligt på at Svenne (han har stort set ikke sejlet i hele 2008 så han kan ikke være slidt) vil være første båd i mål.

God sejlads og hilsen

 
https://www.haderslevsejlclub.dk/ https://haderslevsejlclub.dk/_ARKIVET_/

Disse arkivdata er rettet 12-04-2022